My weekend

Jag glömde nästan nämna er att jag faktiskt har varit Eskilstuna i helgen! Det var fan inte igår jag var där! Jockes kusin Lilly fyllde nämligen 25 år och vi blev bjudna på hennes fest. Det var minst sagt jätte trevligt! Jag fick ju träffa på några vänner som man inte ha träffat på länge och jag är alltid lika road när jag träffar på etunabo. Jag bryr mig faktiskt om dem, trots att man inte ta första kontakten och skriver "hej" efter flera år. Men jag hoppas att dem vet hur mycket dem betyder för mig.

 

Födelsedagsbarnen Lilly, var jätte söt i hennes svarta klänning och matchande glittrig halsband som vi gav henne.

 

Jocke däremot var jätte full och röd som en tomat, haha hans mungiporna nådde nästan upp till näsan och hans leende, haha den var oslagbar, han kunde liksom inte sluta le med sin colgate smile. Det var kul att se honom så lättroad och packad! Efter att ha firat och supat ner Lilly och resten begav vi oss till O'learys, en sportbar/nattklubb? jag vet inte hur det ska hänga ihop men sportbar kändes det mest som. Vi kom in som VIP, bättre än att behöva betala för att komma in. Stämningen var okej, natten slutade med att alla hängde på spelmaskinerna. Jag och Kent hade turen med oss och vann 500 kr till Kiet. hihi

 

 

Ja och så var min helg. Kom hem igår, kollade på schemat och fick genast ångest. Idag måste jag ha läst klart alla noveller och svara på alla frågorna tills imorgon där vi ska ha en diskussion. Jag satsar på att minst säga ett par meningar iaf.

 

 

 

Här har vi bilden på en packad Jocke. Ni förstår vad jag menar med Jockes colgate smilet nu va ;)

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Lilly

Hej Mikki! Vilket fint blogg du har... =) Jätte kul att ni kom i lördags! Bilderna på Jocke från i lördags knäcker mig. Hahaha... Kom och hälsa på oss oftare vettja! ;)



Lycka till med skolan nu! Kramar

2009-09-15 @ 14:53:04
Postat av: Mikki

naw tack Lilly och tack själv för att du bjöd oss, det var riktigt trevligt! nästa gång få du komma ;)



kram / Mikki



2009-09-15 @ 21:32:33
URL: http://thisismiki.blogg.se/
Postat av: spanien sandra

Ja, kom och hälsa på oftare och hör av dig när du är här! :)

2009-09-16 @ 23:43:23
URL: http://aussiepenguin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0