Nov. 30, 2009 MONKI

My Monki Outfit

Haha om man tänker efter "My monki (monkey) outfit" låter för jävligt alltså haha!

 

 

 


Nov. 30, 2009 EXAM

Jag fortsätter och plågar mina fingrar med en glödhet penna sedan jävlar måste allting sättas på huvudet! usch hur fan ska detta gå?

 

"Why Study For Exams... Are they not about what you know, not about how much you can cram into your head the night before?


Det undrar jag med!

 

Detta är bara 1 sida av 11.

 


Nov. 26, 2009 this will solve my problems

Finally! har äntligen fått mitt csn! this will solve all my "needed" problems. Haha stod nästan inte ut hälften av månaden med mitt eländiga ekonomin, dock finns det ingen annan att skylla på except for myself. Jag får så dåligt samvete om det mesta som min pojkvän ha betalat för. Nej usch nu få jag ta tag i mitt ekonomiska liv. Älsklingen ha med fått lön men han är en riktig sparare, i princip sparar han hälften av sin lön varje månad och det är mycket. skönt att ha en partner som vet hur man ska hantera sin ekonomi till skillnad från... *host* mig.

Innan jag ska lära mig att börjar spara ha jag fått tillåtelse (från mig själv) att beställa hem lite smink. en fiberwig mascara och lite i.d smink. hehe...Nov. 24, 2009 random

Fy jag har ingen lust och pluggar till seminariet imorgon. Istället ägnar jag min tid på onödiga bilder..


tagen i vietnamIgår fick jag en ny rosa tandborste av Jocke. Gulligt! :)


Nov. 24, 2009

Ännu en ny vecka, ännu mer att göra, ännu mer nervositet.

Igår hade jag en presentation för klassen och som tur gick det bra för jag ha märkt att stå och prata inför klassen har jag blivit bättre på. :) Idag ska jag ha pronounciation exam men jag tippar med på att det kommer går bra där med. Allt känns bra nu, det flyter på. Jag ska bara kämpa mot slutet! Har ytterligare en tenta snart om British Cultural studies. Men jag ska klara denna med, I have to!

Under helgen hade jag tänkt och ha min inflyttningsfest, eller inflyttning.. en jäkla sen en haha. Istället dök det upp andra planer och jag ha ännu inte bestämt mig. Jocke fyller år snart, en fest till honom blir det även snart.

Under jullovet eller snarare mellandagsrea åker vi till London! Shopping shopping på hög nivå! Jag ha funderat på att söka jobb där i en termin trots att jag ha ansökt mig på nästa kurs på teknik kommunikation märkte jag sedan att den bara låg på 7.5 poäng, vilket betyder att jag inte kommer få csn. suck.. what to do what to do?
ja som ni ser är det mycket mycket på gång! Jag ska bara få allt till det rätt nu!Nov. 21, 2009 Twilight new moon

Okej, nu ska jag berättar en kort översikt om Twilight New Moon som jag såg igår. Vad jag ha förväntat mig är vad jag också hade förväntat mig, inget speciellt faktiskt men den blev godkänd. Så jag håller ungefär med rankningen på IMDB. Storyn kom aldrig fram till något speciellt tyckte jag, det var helt enkelt en jobbig triangeldrama, grubblande tonårsproblem fast det enda annorlunda var vampyrer och varulvar.

New moon hade iaf bättre repliker än den första och det var flera gånger man skrattade på vissa scener. Effekter var också ett plus! Bortser från det ska jag aldrig mer se uppföljelsen av Twiligt på bio. Det märks när bio kryllas av överreagerande fjortisar, speciellt när ljudet blev borta i ett par minuter var det många som skrek och upprörde biografen att spola tillbaka där dem hade missat. Men vad missade vi egentligen? Ingenting! Det fanns ju text! Så dem fick som de ville och biografen spolade tillbaka och vad fick jag för nytta? Inget, missade mitt tåg hem blev konsekvensen.

På det hela taget, få filmen nästan 3 stjärnor av 5, så lite bättre än vad det som gavs på IMDB. Varför? Jo trots att filmen hyllas mest av kåta fjortisar så underskattar jag inte filmen på grund av det.

Men och andra sidan önskar jag att dem aldrig hade fått se filmen och gör saken so big deal of it.

 


Nov. 20, 2009 jag kommer dö

Snart har man tenta på proficiency exam 2 och vi har max 4 timmar på oss i salstentan. jag kommer dö.
Efter det är det bio med tjejerna, ska ju se Twilight: new moon som varar över 2 timmar lång. jag kommer dö igen. kidding.

Enligt IMDB, har filmen inte alls uppnåt så många stjärnor som jag hade förväntat mig. 4,3/10. Sounds bad enough.. Men vi få se, filmen ha trots allt kommit till premiären.

Btw, jag ska se den i Norrkööööping. Nästan en timmes tågresa... usch jag kommer återigen dö. Undrar hur många gånger man kan dö? haha dont mind me.

 

better puts some lipstick before I die.

 


Nov. 19, 2009 Pure Joy Wedding!

Omg, this was awesome! Troligtvis det finaste bröllop jag någonsin ha sett. När alla suktar efter ett perfekt traditionellt bröllop har dessa par gjort en fullständig vändning av det hela. Det är så fel att det är helt rätt! Det är vad jag kallar oslagbart och underbart vågat! Känslan av glädje sprider snabbt till åskådarna och framförallt paret som ha fått lov att göra detta. Det är vad en riktig bröllop ska vara!

 

loooove it!


 

Haha här få ni se en parody av det.

JK Divorce entrance Dance

 

 


Nov. 16, 2009 underlig dag

Idag har jag varit med i en underlig tanke och situation. På tåget satt jag och tänkte nämligen på sushi, inte bara "tänkte" utan var faktiskt sugen på det. Kan man vara så hungrig att man tänker på en sorts maträtt som man inte alls är så förtjust i?

En annan konstig händelse var när jag steg av tåget väl framme i Mjölby. Det var så mycket folk vid avgången att jag följde med floden. Jag brukar annars ta genvägen hem, men underligt nog följde jag ett par som gick till parkeringen och där var det stopp för mig. Tänkte för mig själv "var fan är jag?" gick tillbaka och tog en annan väg.

Vad är det som händer med mig egentligen? Känns som om jag är fast i någon annans kropp idag. Men jag gav det ett skratt efteråt och tänkte hur patetiskt kan man vara haha.

Här ser ni en bild på mig i en underlig pose.Nov. 16, 2009 Ny vecka, nya tag!

Godmorgon!

Om ungefär en timme möter jag min grupp, ska leta efter info om national curriculum innan vi ska presentera det för klassen. usch tycker sånt är jobbigt, sedan ha jag lektion och efter det är det råplugg. Ny vecka, nya tag!

Jag är glad är nån förstår, men vad som än händer är vänner bland dem första.Gulligaste kommentar från my beloving Janni <3


Nov. 15, 2009

Det är bara fyra veckor kvar av min utbildning. wow det är inte så länge kvar, men fruktar fortfarande dem kommande tentor, bland annat två nästa vecka. Jag har knappt rört alla dessa böcker på skrivbordet under helgen och det skriker ångest ur mig. Inte heller ha jag spenderat så mycket tid med pojkvännen än med min kamera som ni ser, haha. Men oroar inte er för honom. Han har sina fria vikter på gymmet och xbox som håller honom sällskap.

 

Förrutom ångest, skriker det flower power inom mig! Jag vill ha vår och blommigt. Vilken sucker jag är..  väskorna och plånboken är från anna sui.

 

P.S funktionen till länkarna kommer snart (ha inte orkat fullgjort ändringen)

Nov. 13, 2009 Post-it Kyss

Vi skulle till Casey's birthday party idag, men innan vi skulle bestämma oss om vi skulle dit blev klockan alldeles för mycket, istället har vi inte gjort något särskilt än att slösat bort hela lördagen. Jag hade kunnat fikat med tobi idag :( men men... snart beger vi oss till Sibylla som tur är öppet till kl 2. Jag ska ha en fet korv med potatismos :)


Jocke fick en post-it kyss av mig

 


Nov. 12, 2009 Glasses

fy vad jag rastlös blir varje gång jag insistera för mig själv att ta en paus från plugget.

Och vad ha jag egentligen gjort dem senaste timmarna? Redigera onödiga bilder som denna:

 

Haha, torr humor

 


Nov. 12, 2009

Imorgon är det min tredje tenta! Ofattbart hur mycket vi har på kursen. Det är bara att bita i det sura äpplet och håll minen. Fan jag behöver semester..

 

Lägger upp lite random bilder som ni ser :)

 

summer vs winter

 


Nov. 10, 2009 två tentor avklarad!

Tänk att jag ha stått ut med hälften av min kurs, trots att det är mycket mer som inväntas. Igår fick jag min första VG på min muntliga tenta något som faktiskt kom som ett chock. Jag var så inställd på att bara helt enkelt bli godkänd på tentan. Men jag är värd detta efter allt slit och tårar. Dagen som inte kunde bli bättre, blev ännu bättre! Jag fick även reda på min första hemtentan som jag äntligen fick godkänd på. Vilken tur vecka! jag hoppas denna tur kommer att ta hela tentan på linguistic på fredag. Det är bara att kämpa på som innan om inte bättre.

 

Haha klockrent räkning, men håller både med och inte.
But at the end of hard studying it will be worth it.


Bild:weheartit

 


Nov. 9, 2009 Jönköping

Fest i jönköping var trevlig, fattades lite folk från förra året men fick träffa på lite nya. Alltid roligt. Men att ställa upp för Changen är vad som är viktigast, så länge han hade kul. I förra inlägget skrev jag att han fyllde 25, han fyllde tydligen 26 år! En liten notering bara.

En glad changen som fick en söt nyckelring

Jag i väntan på att någon ska hämta oss till festen (här få ni syn på min nya hårfärg)

Mer bilder finns på facebook :)


Nov. 8, 2009 ANNIVERSARY

Igår var det fyra år sen vi blev tillsammans. Vi hann inte planerat något under vår fyraårsdag, men jocke hade spontant fixat blåbärsmuffins med ett fint ljus till mig när han stack ut för en liten stund. Det var gulligt för jag hade inte förväntat mig något. Vi kom hem så pass sent från Jönköping så vi gjorde inget än att umgås med varandra flitigt. Det var fint, så som alla dagar tillsammans.

 


Nov. 8, 2009 COMHEM


Hahaha, alla tiders bästa reklam!?

 


Nov. 6, 2009 Slut på veckan

Imorgon beger vi till Jönköping på fest, ska nämligen fira en gammal polare, även han börjar blir gammal för den delen. Haha, men åldern gör ändå ingen skillnad för det syns knappt att han är på sin tjugofemte år. Nåt man borde vara stolt över!

Men I got my outfit for tomorrow! Min gorgeous topp från monki kombineras med en svart kjol, också från monki! Mycket troligt att det kommer upp flera bilder på det eller ja från festen menar jag då.

På söndag är det våran 4 årsdag och vi har inte planerat ett skit. Vad dagarna går snabbt förbi att man inte ens hinner tänka på det. Visst 4 år, wow jätte länge. För mig spelar det ingen roll om det är 1 år, 4 år, 2 månader etc. Huvudsakligen är att jag kan tänka mig spendera mitt liv med honom och det är vad som egentligen ska firas. Men jag hoppas ändå att något mysigt ska dyka upp den dan.


Nov. 5, 2009 Torsdag

3 timmar i Wayne's cafe med Helene idag och vi har varit så flitiga med pluggandet inför tentan, trots att den sista stunden bestod mest av tjejsnack.

Sophia har förresten beställt biobiljetter till oss. Gissa vad det är för film jag är tvungen att se nu? haha Twilight the new moon. nääheee? Jo har nämligen lovat en kompis till obsession of twilight för ett bra tag sen, så kan därför inte backa undan nu! Men jag ser mest framemot att umgås med tjejerna än att ser the new moon. Än en gång tycker jag att den är överskattad men vem vet den är kanske bättre än den första och den första var inte så pjåkig. Däremot hade jag hellre föredragit en animerat film som UP på 3d även om jag redan ha sett den på datorn.

Men har för övrigt ha jag haft en bra dag fast det värsta är att det fortfarande snöar dock smälter det bort lika fort som det faller ner. Lika bra det. Nu inväntas mat och tvätt, men först mat det är viktigast.

Detta är vad som ska ätas, från gårdagens mat. mums..
vårrullar, räkor, risnudlar och fisksås.Nov. 4, 2009 Tisdags

Igår spräckte jag min plånbok. Att shoppa är numera inte min grej, min grej är impulshandlandet. Oh ja, jag är bäst på det. Jag brukar handlar mycket fyndor i mängder, men igår ha jag lärt mig att sluta handla en massa skräp istället för att satsa på det jag verkligen vill ha. Idag fann jag en söt topp från Monki. Jo Monki har blivit this thing for me, en plats jag alltid måste besöka i varje shoppingtur. Förutom kläder, inhandlade jag nytt smink för det var åratals sen jag gjorde det eller knappt. ärvt en del från mamma.
Sist men inte minst ett par nya örhängen till min fina smyckeställ. Örhängen är från New Yorker.

Monki - 400 kr

Örhängen New Yorker - 45 kr

 


Nov. 4, 2009 Onsdag

Gav en snabb blick mot fönster i ett fundersamt tanke om vad för inlägg jag ska uppdatera idag och vad ser inte jag då? Jo snö! och där flöt det på.

Snö i en november eftermiddag! varför nu? varför här? tur att man redan ha slutat skolan för en stund sen, där slapp jag går i detta awful weather men istället tänker jag hålla mig inne i hopp att snöet försvinner så småningom. Helst imorgon. Det få gärna snöar hela natten när jag ligger och sover, kanske ge jag en still glimt av snöflingorna, men när jag vaknar då jävlar är det bäst för snöet att försvinna. I själva verket är det inte så fint ute som det låter, det blåser så fruktansvärt mycket att snöet mest virvlar runt omkring än att falla försiktigt neråt. usch..

Det är kallt, det är fult, det är snart vinter.
Nov. 2, 2009 still here

Piskande vind mot fönsterrutan, ringsignaler från klasskamrater, lukten av färgat hår, vilken sömnbrist. Idag åker jag till mitt andra hem och det känns skönt. jag längtar hem, jag längtar till Mjölby och jag ha bestämt mig för att inte åka till Ljungby på ett tag nu. Det känns som att jag behöver vara borta lite längre, en månad eller två. Jag vill kunna sakna min hemstad för just nu gör jag inte det. Jag vet inte vad alla håller hus eller var alla befinner sig längre. Ljungby är fortfarande detsamma, lika dött och still. Men jag ångrade inget, jag fick iaf träffa min familj och några av mina vänner.

Men jag saknar resten av er som jag inte ha träffat på länge, ni vet vilka ni är.

hihi lilla jag.

RSS 2.0