Okt. 29, 2009 awesome weekend

Detta ha hänt igår:

Åkte hem till kära Ljungby. igen..
Färgat mig (blev röd/brunt, när det egentligen choklad brunt jag ville ha)
Fixade mig hos Eva
Förfestat hos Beckas pojkvän
Halloweenfest på Harry's/Terazza (dem har byggt ihop och renoverat lokalerna, ett stort plus! men ett minus om att jag inte klädde ut mig i år)
Träffade på gammalt och nytt folk
Träffade på en döv kille och detta blev vår lilla så kallade "konversation":

- Hej, Mikki (skakar hand)
- uhmeh.. (teckenspråk?)

Hans vän kom fram till mig och sa att han inte kunde höra.

- ohh (jag tog fram en penna och kvitto från baren och skrev) :

Can you hear music?


Det var fan det dummaste jag skrev på länge. haha Men jag hade en awesome bra kväll, pratade dock i sömnen med Eva tills kl 4 och jag var tvungen att vakna tidig för jag hade lovat mamma att åka ner till stan med henne.

Men nu är jag hemma, sliten och trött. Ikväll blir det skräckfilm med tjejerna igen.

Har tyvärr inga bilder från igår :( Sätter en digitalkamera till min önskelistan som julklapp.


Okt. 29, 2009 Torsdag

En tidig eftermiddag hör jag hur brevbäraren försöker trycka ner två breda post genom min lilla dörr/brevlåda. Det lät stressigt och påfrestande. Varför kan han inte bara plinga på och ge mig dem jävla posten?

 

Iallafall, har jag äntligen fått mina två böcker, Contemporay Britain till cutural studies och the study of language till lingustic. åh vad glad jag blir, sedan fick jag syn på fakturan som log på 400 kr, åh nu blev jag ännu gladare.

Nu är det bara och köra igång. Dagen kan inte bli bättre.

 

 


Okt. 28, 2009 sick of morgan

Den där Morgan går mig på nerverna snart. Minst 1-2 gånger i veckan ringer person efter person till min mobil och frågar om det är Morgan?

- Hej Morgan!
- eh nej det är Mikki...

- Hej, jag letar efter Morgan?

- Hej, det är Mikki.
- Du är inte Morgan?

- Hej, det är Ida som ringer från arbetsförmedling angående om blabla.
- Jaha? hej?
- Är det Morgan jag pratar med?
- Nej det är Mikki du pratar med!!

Sjukt jobbigt. Alla ringer efter Morgan men inte mig även om det är till MIN mobil de ringer till. Varje gång ett okänt nummer dyker upp tänker jag för mig själv "Inte den jäkla eftertraktade Morgan igen!"Okt. 28, 2009 trying to fool me is not going to work!

Haha vilket jävla skämt! Skorna som jag hade bloggat om, budade jag upp till 46 dollar men andra personer hade efter några minuter budat över mig. Tanken var att jag skulle lägga ett ytterligare bud men sedan klickade jag upp historiken på alla budare och det visade sig att alla budare hade nästan likadana nicknamn som t.ex. "e**g, a**g, c**e, osv. Snackar om obvious att det är samma person med olika konto som ha budat så mycket med troende på att jag ska buda högre för dessa skorna. Men hell no, efter att jag hade sett historiken budade jag inte mer för jag visste om när auktionen är avslutad kommer jag ändå få "second offer", vilket jag fick! Haha men jag sa att jag inte hade tänkt och lägga ut 46 dollar från början men köper gärna om den kostade 40 dollar, dvs knappt 300 kr för skorna.

Men vi få se vad dem säger ;) Det är ändå ingen som vill ha dem ju!Okt. 28, 2009 onsdag

Jag och min pojkvän har varit stamkunder hos hans mamma ett bra tag nu. Vi föredra att äta där borta än att försöka laga lika god mat eller rättare sagt, vi har blivit så pass lata att vi ens inte orka koka nudlar. Men idag såg jag diskhögen som ha legat där snart i en vecka (förlåt mamma) men som ingen av oss ha orkat röra skithögen. Äckliga synen fick mig att diska och det slutade med att jag även tog tag i matlagningen också. Så flitigt har jag inte varit på länge.

Under halloween har jag planerat att åka hem, då jag ha lovat min vän eva att fira halloween med henne. Men sedan insåg jag att jag kanske (för en gång skull) borde tänka ekonomiskt. Biljetter fram och tillbaka är så dyrt, annars hittar ni förmodligen mig på flamman under halloween.Okt. 27, 2009 Autumn in my heart

Halsduk och vantar från monki

 

foto: Jocke

foto: Mikki


Okt. 24, 2009 Norrköping

Nu åker jag och Jocke iväg till Norrköping! Jag ska höstshoppa lite, behöver som sagt nya kläder. Helst stickat, varma koftor eller något liknande.

Men vi hörs lite senare, so long!

 Okt. 23, 2009 Shoe Maniac

Dessa ska bli min! Vad jag ska buda på dessa sjuk snygga boots! Just nu ligger dem på 10 dollar, fast det är tre dagar kvar och redan finns det 18 budare. Men fan dessa ska bli mina no matter what!

 

 

 


Okt. 23, 2009 Konnichiwa Bitches!

Visst ser jag ut som en av dem scary-ass japanska flickor?

Men linna tycker jag är söt i dem :) Det roliga är att vilken sneögda asiat kan ser bra ut i dessa linser (eller nja nästan)och det otroliga är att dem gör verkligen en stor skillnad.

 

Men och andra sidan börjar jag vänjar mig vid dem och slutligen adooores them.

 

noo glömde göra peace

 

damn.. dem här linserna gör mig trött och sömning efter en stund..

 


Okt. 23, 2009 Circle Eye lens II

Utan circle eye lens vs med circle eye lens.

Stor jäkla skillnad va? Men vad tycks?


 

Klick för större bildOkt. 23, 2009, Halloween.

Kom nyligen hem från skolan, skönt med knappt 2 timmars lektion. väl gående fick jag syn på en skylt om halloweenfest för universiteter. jag vill dit, bestämt! Det är ju bara halloween en gång om året! minns då jag och Karro slog ihop en egen halloweenfest. Även om vi var små, vi la ut en jädrans massa tid och pengar på det, speciellt alla dessa fem mynt som vi hittade på golvet under små karuseller. Så där kunde vi stå i evigheter och försöka locka snorungar att ta en tur på karusellen, så vi kunde ta deras femma. haha gud vad det var värt det.


Men det bästa med halloween är ju utklädnaden, tycker jag. Då klädde jag mig ut till en häxa med någon slags genomskinlig smörja i ansikte som påstod skulle lysa på mökret och det gjorde den. ;)

Undrar bara vad man ska klär ut sig iår? Halloween behöver väl inte vara läskig eller?

 Okt. 21, 2009, CIRCLE EYE LENS

Gissa vad jag ha skaffat?

Circle eye lens!
och jag är complete dum i huvud. För jag visste själv att pilla på öga var något jag inte vågade men gjort är gjort, beställde hem ett par ändå. Så igår testade jag linserna, eller försökte åtminstone. Gissa om det tog evigheter... jag var skit skraj trots att Jocke försökte visa mig steg för steg hur man sätter dit dem förbaskade linserna. Han själv ha använt linser sen 8 år tillbaka så självklart gick det hur smidigt som helst... för honom.

Men idag klarade jag det! blev genast glad, men också chockad över hur stor skillnad det såg ut. Jag såg som en jävla docka. usch och jag som hatar dockor.

men det få ni få döma själv, ska lägga upp en bild imorgon :)

Puss hej.Okt. 22, 2009

I see you

 


Okt. 21, 2009, PIXIES

Nostalgirysningar ända topp till tå.

Jocke tycker dock jag ha dålig musiksmak...

 

Pixies - Hey
Okt. 21, 2009, Brownie

Ibland undrar jag om denna bild på det snygga håret har en gång varit min? Isåfall, I want it back!

Fundera starkt på på att färga mitt mörkbruna hår till lite mer ljusare? ska jag eller ska jag inte?

 

 Okt. 20, 2009, BABE

Jag behöver inte skriva tusen inlägg om hur mycket jag tänker på dig och hur mycket jag älskar dig. Vid det här stadiet borde nog alla förstår redan.

Snart är det 4 år mellan oss. I love you.

 

 


Okt. 14, 2009, STILL KEEP GOING

Jag och Helene hoppar som tokar när vi fick G+ på vår litteratur recension. Det känns härligt, för en stund sen trodde jag skulle faila.

 

Hoppas det går lika bra på fredag, har nämlig tenta på cultural studies fastän jag är inte ens nära redo. Men jag ska fixar detta! Om inte på fredag, så finns andra möjligheter att göra om den.

 

Det är nästan otroligt att jag höll mig kvar på den platsen som jag är idag, trots att jag ha velat hoppat av många gånger. Men om jag ha klarat mig så här långt, kan jag inte ger upp nu. Kan helt enkelt inte göra det nu!

 


Okt. 8, 2009 Hello Mikki

Good Morning! Solen skiner idag igen! Är det inte helt underbart? fast jag ha inte planerat att går ut, sitter så bra här i min bekvämhet med kroppen inrullad i täcket och en bok om USA i min famn och alla dessa inte så bekväma pappers uppgifter spridande på vår nya soffbord från Ikea.

 

Livet är sådär..

 


Okt. 7, 2009 TESTING

Testar funktioner med min kamera, nu äntligen vet jag hur man ändra ljuskontrasten.

åh vilken amatör jag är..

men jag blir bättre och bättre :)

 

 


Okt. 7, 2009 JO

 

Älskar ljus

(Icke redigerat bild förutom kontrasten!)

 


Okt. 5, 2009 Dissar dagen

Dissar dagen med att jag alltid få ångest varje gång jag ha köpt en bok. Inte bara att det gör ont i plånboken, det gör även ont att läsa boken när man inte är dugg intresserad utav Amerikansk politik t.ex.

Sedan ogillar jag när främlingar tittar på när jag äter. Speciellt idag, när jag åt min mumsiga baguette från Subway på tåget, satte det en tjej vid andra sidan av gången och ständigt stirrade på mig hela hemvägen. Fatta störande! Jag vet att du glor och kan du sluta med det! Jobbigt att man inte kan äta sin baguette ifred!

Men och andra sidan få hon gärna glo! Då hon nämligen tog upp sin lilla macka utan påfyllning. haha inte undrar på att hon stirrade. Jämför sin stackars macka med min maffiga baguette. skadeglädje.
Draft: Okt. 2, 2009 PARIS

Jag vill åka till Paris!

träffa Christina, bo i Montmartre, dricka vin vid eiffeltornet och uppleva underliga situationer som min vän alltid lyckas på något sätt. VIP, privat chaufför, livvakter? det något som inte stämmer. för sånt där händer inte i Sverige! Åh ta med mig till Paris, det behövs verkligen..

Jag ha faktiskt aldrig velat åka till Paris sen nu...
Jag vill leka livet och det verka som Paris är livet!


Christina om du läser detta, ta och uppdatera lite oftare kvinna!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

weheartit


Draft: Okt. 1, 2009 TWILIGHT REVIEW

Jag visste det och nu när jag ha sett Twilight kan jag äntligen bekräfta för mig själv att den inte var överdrivet bra. Men den var okej.

och komiskt, jo jag och Jocke skrattade en hel del. T.ex. på en scen där "vampyren då" stod mot väggen och stirrade på vad hon nu heter och sedan när hon vänder sig om igen för att se om han verkligen stod där, var han helt borta. Jag kunde listat ut det själv. Det var så uppbart och dåligt gjort! Men vi fick ett gott skratt där.

Sen har dem så enkla repliker! rätt dåliga också..
så som "Are you afraid of me?"
- "I'm not afraid of you"
- "Now I'm afraid of you"

.. man bah "ehmm okej" det var ganska tillgjord ut.

Sen andra scener som när han gick fram till henne och sa "we shouldnt be friends" och "stay away from me", men har dem ens varit vänner? och det var ju han som gick fram till henne och sedan säger håll dig borta från mig. Det har hon ju alltid gjort! trög vampyr.

Jag kan däremot inte förneka att karaktärerna är snygga, trots deras blekfisa hy. Men det fanns scener som spännande faktiskt. Men det behöver jag nog inte ta upp eftersom ni ändå gillar allt inom Twilight vad jag kan se.

hursomhelst, där har ni den. Så farligt var den inte ändå, Jag kan ju tänka mig se the new moon :)
RSS 2.0