Valborg

Godmorgon på er! Tänkte väl att det var dags att börja blogga idag fastän det inte har hänt så mycket, men jag har själv lovat att uppdatera något innan jag drar iväg från denna byn.

Igår natt kl 3 bestämde vi för att åka till Eskilstuna för och fira Valborg. Antingen skulle jag fira Valborg i Ljungby, eller Växjö, Uppsala eller ja i Eskilstuna. Och vad händer i Eskilstuna? haha hoppas på mycket! Men det ska bli kul och få umgås med vänner därifrån. Så ja kl 19:00 åker jag iväg. Hörs!


webcam sucks.




Chocoberry



Idag innebär lördagsgodis! Men min nya lördagsgodis är mycket godare och nyttigare. My own chocoberry! Lätt godare än godis. Jordgubb och choklad, åh bästa kombinationen. Håller ni inte med?

Bild: Jag.


Cravings


Av alla saker som finns på bilden vill jag mest har skorna och ringen. Ringen är så awesome!

Vad man längtar så fruktansvärt till sommaren nu!



April 23, 2010

Åh är det fredag idag? Jisses vad veckorna flyter förbi. Jag vaknade inte alls för längesen och jag har totalt vänt på dygnet. Vems fel kan det vara? haha.

Just nu degar jag i soffan med nostalgimusik. Tack godegud för musiken, det får mig att slappna av och små ler för ingen anledning.

vad mer, jo jag har fått jobbintervju nästa vecka i Linköping. Jag har inte så stor förväntan men hoppas alltid det bästa såklart.

Puss hej.



Good old times

år 2008, brun och fin. vad har hänt?



Det är en siden band mellan mina ben för er som undrar, haha



sunlight



Oj vad mitt ansikte blev rund på bilden och i själva verket har jag en ganska oval ansiktsform. Så låt inte bilden luras! Men av alla bilder på mig är dessa en av mina favoriter mest på grund av ljuset så dem har jag ej redigerat fram.

Och nej jag använder ingen slags high tech objektiv. Det är bara min canon 500D och det vanliga objektivet som man fick med plus photoshop såklart! Men det är på tiden att man skaffar en ny snart. En riktig bra porträtt objektiv vill jag ha. Vet dock inte var jag ska börjar leta. Någon som kan rekommendera lite?


Nigahiga Fever!

I freakin Adore and Love Ryan Higa! mer än vad jag någonsin kommer älskar Justin Bieber. Visst har Justin Bieber slagit stort och jag som är en sann "youtube-nörd" har prenumererat hans youtubekanal innan han ens blev så mäktig! dock har jag inte Bieber Fever som många andra små flickor har, Thank God For That. Men jag beundrar hans röst och den söta pojkutseendet. Synd att han inte var lite äldre bara haha.

Men iallafall all creds borde går åt en av mina favoriter från Youtube, NIGAHIGA. Jag dör av garv vartenda video. Om ni har sett Justin Biebers nya musikvideo Baby Baby, Se Ryan Higas video nu!

RYAN HIGA,
jag har bara en sak att säga till dig.
LESS THAN THREE <3





Todays dinner



Jockes goda lasagne. Så gott att man inte får nog!

Btw, jag är lite seg på att svara tillbaka på alla svar så ni får ursäkta mig :(


Längtar tills man blir student igen

Jag har ändrat lite smått på bloggen. Den har blivit lite större och bredare och snart ska jag fixa om min header så att den matchar bredden.

Förutom det har jag varit på universitetet i Linköping och rättat mina omtentor och pluggat en del i över 3 timmar. Jag saknar skolan faktiskt. Härlig omgivning och atmosfär. Jag fick även små rysningar över att bara går förbi en lång korridor eller bara se massvis med folk. Vad jag längtar tills man blir student igen för jag avskyr att vara arbetslös.



Magnum Gold


Årets första glass: Magnum Gold, mums.



Pimpa sandaler

Nu när våren är här har jag tagit ut alla mina gladiatorsandaler från hyllan och insåg hur tråkiga vissa såg ut. Dem flesta av mina gladiatorsandaler är från Vietnam. Köpt från förra året. Så idag satt jag dit två nitar än så länge för att pimpa upp sandalerna lite. Vad tycks?

 

 

 

 

 

 

 

 


Laxspaghetti

Något jag rörde ihop för lunch igår blev laxspaghetti. Jag har aldrig ätit lax med varken pasta eller spaghetti men eftersom man bor själv utan föräldrar får man improvisera lite av det som finns i kylen. Laxspaghetti visade sig vara en super god rätt. Jag åt tre portioner, stora portioner. Visst är det kul att tillaga maten hur man vill.



Fridays outfit

 

Här ser ni min nya kavaj från The Garden Collection H&M.
Blommiga kjol från Ebay.
Strumpbyxor som har ett långt hål från första gång jag tog på med dem; Lindex.
Svart kuvertväska från en Secondhand butik.
Sjal från Marocko.



Arbetsprover

Jag satsar för fullt på min portfolio och arbetsuppgifter. På ca två dagar har jag gjort 4 uppgifter av 8 på arbetsprov för Designskola Beckman i Stockholm. Jag tycker det är super kul! Rolig utmaning och jag har en månad på mig, så det är gott om tid. Men har man roligt går arbetet fort. Jag visar allt sen när jag har skickat alla mina uppgifter. Man vet aldrig vilka som gör samma arbetsprov som jag.

 

Foto Illustration: mig.

 


Leopard kilklack

Jag fann ett par sjukt snygga leopard skor på Ebay. Den är kanske lite udda för andras smak men åh vad jag vill ha dem! Frågan är om man har råd att punda ut 600 kr. I don't think so...

 

Det finns även ett par i läder.

 

Med vad tycker ni om skorna? hiss eller diss?

 


Beautiful day


Idag har man joggat en runda utanför byn, mitt i en öppen fält med utsikt som är helt fantastisk. Varma solstrålar mot mitt ansikte och svettet som rinner längst nacken. För första gången har jag inget emot att jogga eller powerwalka, trots att min kondition är lika dålig som en fluga med en vinge. Sedan har jag inte märkt hur fin Mjölby kunde se ut. Gräset är grönare på andra sidan, det trodde jag aldrig. Men jag tillhör inte där, jag tillhör nog mer åt den trafikerade & fullsmockad, sunkiga storstan.

Men nu är jag hemma, har ätit två hela bananer på två sekunder och ska snart börja stoppa i mig riktig mat. Imorgon vet jag inte om jag ska till Eskilstuna eller Ljungby eller inget utav dem alls. Det få jag bestämma ikväll.

Foto tagen i Vietnam.



suck...

Jag har fått min kavaj. Var den värt 570 kr? Hell no! Vill jag lämna tillbaka den? Inte det heller...

... undrar vad fan det kommer att bli av med mig och min stackars plånbok i framtiden. Nej men en vanlig kavaj i H&M kvalité, inte undra på att den bara var värt 299 kr.

Men jag slänger ihop en outfit med kavajen nån dag så får ni bedömma :)


"lägga ett bud"

Igår syndade jag på Tradera. Som jag har påstått innan, jag tänker inte ger upp för den ljusbeiga kavajen inför våren! Lycklig som jag var hittade jag en massa kavajer från The Garden Collection på Tradera. Priset steg dock dubbelt så mycket än vad den egentligen kostade. Men jag var blind och kunde inte sluta klicka på "lägga ett bud" och bidda, bidda, bidda tills den blev min. Den där knappen "lägga ett bud" är ond. Iaf, den blev min! För ehm.. 570 kr. Kavajen kostar egentligen 299 kr, men skit samma. Den är min!

 


Årets första tan

Se där! Idag har man redan fått lite färg efter att ha suttit en stund på en parkbänk framför den molnfria himlen. På ansiktet märks även skillnaden men troligen bleknar det bort efter par minuter. I was born to be pale, I guess. Annars kör jag på brun-utan-solkräm, men istället för brun blir man orange. Men det funkar utmärkt ändå.




April 13, 2010



Mina dagar börjar bra, en god nyttig måltid och lite läsning. Snart därefter drar jag ut, man är faktiskt tvungen. Kolla på vilket väder det är ute. Lika soligt som igår. Hoppas det håller sig hela veckan.



Vårens första bilder





Underbar sällskap, bra bok, strålande väder och mysig utsikt. Vilken vårkänsla.



Senaste köp på Ebay

Senaste köp på Ebay är denna blommiga kjol för ca 100 kr.

 


April 12, 2010



Nu kan jag äntligen vakna upp och säga Godmorgon till mig själv och inte God eftermiddag. Med det har jag försökt att ta om mitt "simple life" på nytt. Innan var det sena nätter och bortslösat sömn under dagarna. Men idag steg jag upp vid åtta, promenerat till stan, hade möte, handlat mat och lånat ännu fler böcker. Att läsa är livsviktig för vad annars gör jag om dagarna? Därför längtar jag så fruktansvärt till sommaren och framförallt till hösten och att bara få börja studera igen.

Tillbaks till min vardag, snart ska jag göra lunch men fundera fortfarande över om man ska äta gårdagens heta chilicorncarne som jag och Jocke rörde om eller påbörjar med något nytt som advokado, ägg och räkor. Oavsett vad få tanken min mun att vattna..



Nytt i garderoben



Impulsköp klänning från H&M, då jag inte hade något att ha på mig i Göteborg.
En jeansskjorta köpt från en secondhand butik för 40 kr. Fint med ett brunt flätande bälte. Måste införskaffas!
Jag har shoppat så mycket mer denna månad. Så resten lägger upp när jag har tid.



Limouf*ckingsin

I fredags bjöd jag hit Tobias och hans vän Andrea på en ölkväll hos mig. Lyssnade sönder på Lady Gaga och hade det mys. Tog sedan tåget till Linköping på utgång i Flamman. En trevlig studentställe fullpackad med folk. Beställde en Long Island för första gången. Long Island slank långsam. Jag fick tvinga mig i den långsamma långa ön. 93 kr sägs vara billigt men pengar som pengar. Måste dricka upp, vilket gick inte så bra. Efter Long Island känns allt underbart igen. Med underbart menade jag att vi blev helt wasted och trögheten tog över.


Tobias beställde en taxi hem, men våra tröga och långsamma hjärna hade vi ingen aning vad det är som stod framför oss när taxin kom:

- Vart fan är handtaget? Jag hittar inte den!
*letar och letar och fann den efter ett tag*

- Varför ligger hantaget så jäkla långt bort?
*Kliver in i bilen*
- Gud vilka konstiga sätet.
- Varför är sätena mittemot oss?
- Och vilket Space!

*Kliver av bilen och fick nogrannare syn på bilen*
- Va!? Men det är en Limousin ju!
- Omg! Vi har åkt i en fucking Limo!
- Limofuckingsin!

haha vilken kväll.



April 8, 2010



Jag vill tillbaks till Borås. I miss my girls. Borås var lyckad, trots att utgång på Vimmel Lounge var bara en bar fixade vi till vår egen ultimata dansgolv och hade the time of our life. Det kunde inte bli bättre!

Vi fick även testa på Borås populära Sushi buffé. Wow det var så mycket att välja mellan. Det var gott men efter fem bitar tröttnar man direkt. Fortfarande hungrig som jag var frossade jag i mig thaimat bredvid.

Men jag hoppas på flera resor till Borås snart =)



Thank u

åh tack snälla alla som röstade på mig i Tsukiis veckans blogg. Jag har ingen förväntan att få någon röst alls. Jag är chockad och ni är så söta. Men jag blir glad även om jag inte vinner :)




Home

Sorry för den otroliga långa bloggpaus. Helgen var awesome men mot slutet var det lite nedstämt med onödigt blandade känslor. Men jag hade kul så länge det varade. Tråkigt att mina killer heels höll på att ta kål på mina fötter.

Annars vill jag tacka alla mina vänner och det var sjukt roligt att träffade på så många man kände! Måste faktiskt göras om även om jag ha sagt detta var min sista asiatdisco. U never know!

Bilder finns på Facebook!






baby baby

haha I love it! Franska låter så himla bra och musikvideon är inte heller helt fel. ;) Vågat och kanske lite sexistiskt men jag kan inte hjälpa att gillar det! Catchy låt dessutom. baby baby baby..



A trip in the weekend



Biljetten till Borås är bokat! På lördag åker vi och hälsar på bästa Karro. Se hennes nya lya för första gången och sedan bara umgås flitigt med varandra. På kvällen blir nog en lugn utekväll på Pre-Party Vimmel Lounge och på söndag beger vi oss till Göterborg på fest i Trädgårn. Jag har aldrig varit där, så det ska bli spännande! Vi sover dock i Göteborg i en lägenhet med ca 15 pers. kommer bli kaos!




RSS 2.0