Dec. 26, 2009

Idag känner jag mig som en vandrande lik, sliten och trött trots en tidig hemkomst från festen igår.
Ingen shopping heller för den delen, bara i lilla Ljungby, hade dock en sån stor lust att åka till Växjö samtidigt orkar man inte möta tusentals bakfulla shoppinggalna människor som hugger i alla rea plaggor. orkar...

Annars har man inte gjort så mycket idag, var i vår lilla centrum, hittade så klart ingenting, men lunchade med Eva på peking. Nu är man mätt och återigen trött..

Det får vara nog med Ljungby, ha lekt för fullt här, vill nu åka hem till Mjölby imorgon men tydligen vill inte SJ det! Det finns inte en enda vettig biljett kvar till Mjölby, alltså shit.



Dec. 25, 2009 Hela huset

Detta blir min outfit för ikväll, all thanks to Christina <3



Dec. 25, 2009 Friday Morning

Julafton har varit god och mättande. Ingen julstämning utan mat eller hur? ... eller livet överhuvudtaget
Christina och hennes familj kom på besök och kvällen slutade med att jag och Christina smet ut till hennes place och rökte vattenpipa på hennes balkong. Lite små rolig med vattenpipa under julafton.

Sen nog gav jag mina julklappar till min familj idag men dem blev super glada, speciellt min bror eftersom han inte förväntade sig något egentligen. Jag är också nöjd med min julklapp och är samtidigt förväntansfullt på vad Jocke ha hittat till mig ;) Dock råkade han avslöja en gåva haha

- Du vet Jocke, jag ha hittat en riktig god parfym den nya YSL, den luktar underbart! Den slår Black XS!
- Va?! Varför sa du inte innan? *suck*
- Vad menar du med det?
- Hmpff.. inget.

Ni kan ju själv lista ut vad jag ska få, hihi.



Dec. 24, 2009 God Jul!

VIT JUL I ÅR =)




Dec. 24, 2009 pulka

Vilken rövvärk jag fick efter pulkan idag, men galet skoj var det! Jag har aldrig märkt hur rolig pulka var sen nu! tråkigt nog ha min kondition gått och blivit sämre. Att gå upp för den branta kullen är ingen höjdare men värt allt det lilla mödan.

Hursomhelst så ha jag äntligen inhandlat alla julklappar inklusiv det lilla till en av tjejerna som jag skulle ge idag. Vi körde gamla vanliga julklappsleken som gick ut att ta en lapp ur skålen, den namn som står på lappen ska man köpa en liten julklapp till. Kul nog, fick jag Becca och hon fick mig haha. av henne fick jag ett par snygga öronhängen!

Sedan var det pulka kl 22, filmmys med choklad. Åh har äntligen fått julkänslan trots att vi inte fira jul men det är ändå något med jul som gör mig varm inombords. Det är ju trots allt julafton idag ;)

God Jul på er!




Kolla in vår sjukt snygga mästervärk ;)



Dec. 23, 2009 Nyttiga händelse

Det har varit fullt fart under jullovet med tanke hur tråkigt det brukar vara i lilla Ljungby.  Det känns nyttig. Nyttigt att umgås med vänner och familjen.

Vi har som sagt firat vår kära Camie på hennes sena 20 årsdag. Hon bjöd på koreansk barbeque och sushi. En riktigt smaklig måltid med goda glassdrinkar. Fina berörande tal för Camie fick mig att vara helt känslosam speciellt när det var min tur att säga något. Det enda som kom ut från mig var typ *buhuhu* haha okej inte direkt men allt kom från hjärtat. Mot kvällen körde vi drinklekar med kortlekar som innehöll varierande frågor, dock uppskattades sexfrågor som mest. Jag är rätt öppen av mig och det är skönt att dem flesta är det med. ;)

Julklappar inhandlades för första gången igår, eller knappt. Jag hittade bara ett paket till min mamma i Växjö, ohh I'm so screwed. Jag få handlar något idag på stan för imorgon är det Julafton! uff vad tiden rinner...

Idag kom jag nyligen hem från Janni, umgicks med henne igårkväll. Så gulligt av henne att hämta mig. Vi lagade en god salladsbål med kyckling/köttbullar, blev as gott! Vi åt upp nästan allt men bjöd resterna till hennes mamma och bror. Sedan kollade vi på en film 1408 och hade som vanligt massa chitchat hela kvällen. Jag ha saknat henne så mycket den kvinnan alltså! På fredag är det utgång med gänget! Längtar!

Ja sen saknar jag givitvis Jocke :)

Nej nu få det räcka, jag ha fått allt sagt förutom God Jul och Gott Nytt År alla mina kära vänner och läsare!




 

 



Dec.19, 2009 Evas birtdaymys

Vilken lovely skrattdag men det är inte så konstig? det är Evas dag vi snackar om! En vän med underbaraste dock sjukaste humor som alltid ha varit sig lik sedan första gången vi träffades. Fredagsmyset fylls med underbara flickor, smörgåstårta och mycket mycket skratt. Det gillar vi! Ikväll är det utgång men eftersom jag ska på Camies födelsedagsmiddag tror inte det blir något för mig :( men jag ser framemot att fira vår kära camie :)

Hur som helst, Grattis till min vän Eva på din 20 årsdag! My first best friend ever! <3




Dec.17, 2009 Torsdag

Sådär ja! Biljetten hem är bokad så IMORGON åker jag  till Ljungby. Det känns bra för här är jag jämt rastlös. Ibland känner jag mig som en hopplös sentimentala hemmafru iväntan på sin man från jobbet. Dessvärre orkar man inte röra disken eller plockar undan skräp på golvet. Istället hamnar man alltid här. Jag har alltid fått den inställningen att vara så slapp som möjligt nu när det är jullov men vad får jag ut av det? Nothing! Just the old same rutin..

Därför ska det blir så skönt att få åka hem... dock bara några dagar sen få det räcka. Ljungby är minst lika tråkig när allt det roliga är slut.

Hursomhelst, så blev jag antagen på Teknik Design Kommunikation och hoppas på att jag även kommer in på Formgivning trots sen anmälning. Jag behöver CSN!

Nu blev jag även sjuk sugen på pizza som jag och Jocke gjorde ihop för några dagar sen. Sen få man inte glömma min egen hemmagjorda kebabsås.. mmm utsökt! Måste bara vänta på att älsklingen kommer hem :( Har ingen motivation att göra allt själv..

 

 


Dec.16, 2009 planer

Imorgon beger jag mig till Ljungby! ... om SJ tillåter mig. Alltid krångel med SJ, speciellt letande efter en lämpligt biljett, men vi får hoppas på det bästa.

På fredag är det nämligen födelsedagsfest hos Eva och på lördag födelsedagsmiddag hos Camie. Så jag ser riktigt fram emot att få träffa på mina älsklingar igen.

Jag har dock inga planer för julen, antingen "firar" jag det hemma eller så åker jag tillbaka till Mjölby. Det får ödet bestämma om inte någon sponsra min resa tillbaka till Mjölby lär jag blir kvar i Ljungby. Jepp lever som fattig student :( Det blir inte heller London för min del. Min pappa blir bortrest under julen så det är ingen idé att åka. Det första man vill är ju att träffa på sin pappa men hoppas på att det blir London efter jullovet!

Nu ska jag pluggar lite, har inte gjort det på en vecka nu trots att jag ha jullov men det är en hel del kvar faktiskt.

God Jul allesammans!



Testar Toycamera analogcolor Camie tipsade om :)


Dec.16, 2009 toycamera analog


Dec.16, 2009 Asian babies

Bilder tagna av mig.

Söta Emelie

I'm like... "whatevaaah"

Min kusins barn från Vietnam




Dec.15, 2009 klädhängare

Visst ser det mysigt ut i Linköping?

kläderna lyser på kvällen med UV ljus.

rätt häftigt.

 

 


Dec. 9, 2009 Nice work

Jag ha aldrig läst en bok utan att ha somnat när jag knappt är trött! usch för denna bok som måste läsas ut innan fredag på litteratur seminariet :( och jag är bara på sida 79 av 300 sidor suck..

 

 

Hoppas boken bli bättre snart..

 

 


Dec. 9, 2009 UPDATE

I knoow. Jag har varit lite off trots att jag inte alls ha så mycket att göra i skolan men det innebär inte att jag ha mer tid åt bloggen sorry.

Jockes födelsedag blev hursomhelst mycket lyckad! Jag hade super trevlig, speciellt när jag fick träffa på mina vänner. Födelsedagsbarnet lyste upp som bara den när han öppnade sina presenter. Så gulligt, ni som känner honom vet att han aldrig kan sluta ler med sina "colgate" tänder. haha vår smörgåstårta tog även slut väldigt fort! Kul att många tyckte om.

annars tack alla för underbar helg. Det måste göras igen snart <3 puss på er.

Bilder finns på min facebook



Dec. 4, 2009 Money tree

Lite nytt i hemmet som ni ser. En liten växt (money plant) som vi asiater kallar det. Vi får hoppas att den växer ;)

Idag har man verkligen ingen lust att städa hemmet men får väl snart tvinga mig själv, nu när vi äntligen ska ha flera gäster som kommer imorgon. Jocke hyrde även en lägenhet så dem andra ska få sovplats. Annars är vår tvåa ganska så lagom stor för alla.

Men det ska bli kul och träffa alla igen!

















Dec. 4, 2009 Kängor

Jag köpte ett par kängor (höger) till Jocke på hans födelsedag och mina är från vänster, köpte dem i H&M.
Nu matchar vi varandra :)




Dec. 4, 2009

Imorgon är det feeeest för Jocke och idag ska vi göra vår egen smörgåstårta tills imorgon. Den kommer bli suuupergod!



me with no makeup :P

 



Dec. 4, 2009 soon its all over

[x] Linguistic exam
[x] British Cultural exam
[ ] Nice work / David Lodge literatur
[ ] ännu en bok och en omtenta under januari

Sen är det sluuuuuuuuuut !

Jag är så stolt över mig själv, har lyckats fått två VG på Linguistic tentan och American cutural tentan. Bättre betyg kan man ju inte få på universitet ;) Omtentor innebär bara mer slit men jag ha klarat alla och det bästa av allt att jag inte ha gett upp. Det är jag mest stolt över :)




Dec. 1, 2009

arghh tenta om två dagar :(

Men idag ha jag verkligen ingen ork! Pojkvännen fyller ju år, vill hellre spendera min tid med honom. Nu sitter jag iväntan på att han ska komma hem från jobbet.


 

 


Dec. 1, 2009 Happy Birthday darling!

Grattis till världens bästa Jocke! <3
25 år är inte illa! haha
snygg och ung som vanlig ;)

 


RSS 2.0