Mikki shoppar...

Jag tänkte visa lite kläder och ett par skor som jag ha köpt ihop denna vecka.

Svarta klänningen kommer ifrån H&M, sista i min storlek som jag fann på Samarkand i Växjö huhu. 249 kr
Lila klänning från Gina Tricot 50 kr
Vit kjol från Gina Tricot 99 kr
Vit handväska från H&M 79 kr
Gladiator skor från Skopunkten 299 kr (jag blev kär i skorna precis som alla andra, ja och alla mina kompisar äger ett par likadana haha)







Miss Dior Cherie


Jag älskar Diorparfym reklamet som jag föll pladask varje gång det visas på tv.
Om jag fick välja liv, skulle den utan tvekan sett ut sådär. Parfymet som visas på reklamen ha jag, så det är en bra början. hihi






Min mamma säger att jag är beroende

Jisses min mamma tjatar konstant på mig och min shopping. Hon ha delvis rätt, jag shoppar allt jag ser som jag tycker om. Men det sista jag vill höra är just hennes tjat. Den få jag höra varje dag.

Denna månad ha jag slösat över 2000 kr på shopping om det inte hade varit för Jocke förmodligen över 3000 kr. Jag som trodde att det gick så bra med det dära att spara. Jag är däremot bra på att slösa pengar på fyndor vilket blir till slut ändå lika dyrt som ett ordinarie pris på ett plagg. Igår bröt jag fyndigheterna och köpte ett par skor och en klänning som gick åt ca 600 kr plus en liten handväska och ännu mer plagg som till slut gick åt 1000 kr. Jag fattar inte hur jag lyckas, det är som ett adrenalinkick dock få jag ångest när jag kommer hem då jag bara lägger alla mina shoppingpåsar i ett hörn. Sedan få mamma syn på dem och hon få utbrott på mig. Hon säger att jag är beroende, beroende av kläder och skor. Jag vet inte hur många gånger hon ha räknat mina skor och sagt det rakt ut till mig.

Jag vill inte erkänna att jag är shoppingberoende, jag menar det fanns månader då jag knappt köpte kläder. Denna månad var bara då jag blev så kär i allt och alla.

efter tusen år...

ha jag äntligen lyckas övertala Jocke att gå på balen med mig. Han ha varit skit irriterade på mig dem senaste veckorna eftersom allt mitt tjat gick åt balen. Jag skulle egentligen gå med en i klassen men han hade ställt in det och trodde att jag från början skulle gå med Jocke vilket var delvis sant. Jag ha bestämt att gå med Jocke utan att han ens vet om det. Så nu när han visste om det kunde han inte på grund av jobbet. Men med mitt ivriga beteende fick jag ändå som jag ville. Han ger alltid sig den lilla gubben.

Så nu är jag super glad och jag få gå på balen med mitt livs största kärlek! :)



Flickr.com


Dagens outfit





Randigt tröja & Jeansjacka från Gina Tricot
Svarta shorts från bikbok
och Jockes snygga nörd brillor


Halmstad

Jag måste säga att helgen blev riktigt nice, bra stämning, mycket blandat folk, det bjöds på sprit, mat, show, live band, champagne, VIP, limousin och allt det dära som låter så glamouröst.

Men Cilla var höjdpunkten den kväll. Att bara få se henne känns det nästan som att jag var i Spanien. Alla dessa oförglömliga minne, åh jag vill bara tillbaka.

Själva staden var underbar. Utgång på moon var också riktigt kul som innehöll mycket dans som vanligt. Vi lärde känna nya människor, vilket är bland det roligaste som finns.

Det blev inte så många bilder den kväll. :(
Men kan bjuda på dem jag ha.



På restaurangen fanns det en sån tjurgrej ni vet.






Tack för helgen!



Packat och klart!

Snart åker jag iväg till underbara halmstad, träffa Cilla och hela kalaset. Som tur blev min packning inte överdrivet fullt, det blev ett par skor och två plagg, smink osv. Säkert och bra för mina axlar skulle ändå inte klara av bära mer än så. haha..

Nej nu måste jag bege mig innan jag missar bussen! puss än så länge <3


balklänning

Min balklänning är bokad. Jag hade ett svårt val med färgerna men till sist valde jag champagne. Först ville jag ha röd eftersom många tyckte att det skulle passa mig men samtidigt vill jag inte förstöra klänningen med för starka färger då den orginala är vit. Men med den modellen och i ett annat färg få jag redan syner hur denna klänning kommer att ser ut, underbart!



obesvarade samtal

Igår fick jag ett samtal som jag dum nog inte svarade! Folk som försöker nå mig vet redan att det är nästan omöjligt att få tag på mig. Jag ha inget bra svar på det för buzy life ha jag verkligen inte. Anledning till det är att min mobil är döful och värdelös. Jag kan knappt se på den, nästan så att jag inte ens vill använda den även om jag inte ha tillgång till någon mobil. Hursomhelst så måste jag skärpa mig och svara på alla sms och samtal. Sen är min ringsignal så tyst och vibrationen verkar inte funka så är den anledningen löst.

Men tillbaks till samtalet som jag inte svarade eftersom det var ett okänt nummer. Så lika gärna och inte svara på det. Men fick sedan ett sms. Det var ett jävla jobb som ringde mig och på sms stod det att de ville ha mig på deras jobbintervju. Hur trög kan man vara om man heter Mikki är trögheten bara en vardagsord för henne.

Sökte upp nummret, telefonförsäljarjobb. När fan sökte jag på det? palla ringa tillbaka.. Så nu var det löst!
Problemet om mobilen finns dock fortfarande kvar. När fan är det på tiden att jag skaffa en ny mobil? Vem kan besvara på den fråga om inte mig själv, den lata jävel.

Men om jag skulle köpa en mobil, skulle jag vilja köpa en mobil som tyvärr inte ha kommit ut till sverige.

En Nokia Prism Crystal 7900! Jag kan ju antingen drömma eller vänta...





Big plans, no clue

Planer inför helgen var från början ingen särskilt tills idag när man ska fatta ett beslut, ett stort beslut inför helgen. Det är en sådan helg där flera händelser plötsligt dyker upp på en och samma gång.

På fredag ska jag egentligen delta på ”Modell för en helg” i kallsvik som Alexander ha anordnat och där jag blev inbjuden tillsammans med flera tiotal blandat folk från lite här och där och ända upp från Stockholm. Fotografen är självklart han som anordnade detta, så makalösa foton som han tar. Det finns även 3 andra fotografer som också enligt Alex ska vara riktigt bra. Detta är ju ett schyst erbjudande men samtidigt känner jag mig inte så fullkomligt bekväm dels på mig själv och att bli fotad bland tjugotal okända människor.

Jag vet att det kommer att bli kul, lära känna nya människor och samtidigt bli fotad, men sen känns det även att folk kommer att slåss för rampljuset, eller är det inte så Alex?

Men detta projekt kommer att bli så lyckad, jag vet det bara. Man ha ju sett hans bilder från hans första evenemang för ”modell för en helg”. Man måste ju bara älska!

Iallafall Johanna frågade mig om jag ville till halmstad på lördag. Egentligen skulle Johanna vara med på ”Modell för en helg” men ja den lilla Johanna, hon bangade ur! Men halmstad låter lockande inte bara på grund av deras underbara strand och goa människor utan festen som jag ska gå på som tycks vara stort och väldigt glamouröst. Mat, sprit och limousin in till centrum, dessutom gratis… men limousin?! Låter ju för bra för att vara sant eller är det sant? Då är det inget man vill missa precis!

Åh svårt val! Eller så stannar jag hemma och ser på Alcazar som spelar i Ljungby. haha


Mina!

My favourite shoes.

Jag ville först ha ett par svarta par, men det är så svårt att få tag på det nu :(  Så det blev bruna istället.






Student

Studentklänning är köpt! Jag hoppas att den passar mig för enligt mina cm beräkningar ska det inte bli några problem :)
Tyvärr ha jag ingen bild, tydligen är klänningen slutsåld eftersom den inte fanns kvar på sidan mer. Som tur var jag den sista som köpte den! Klänningen är solklart vitt med underbara volanger från Stylebystar.com.

En riktigt fynda, kostar endast 262 kr med frakt. Jag ha blivit riktigt sparsamt av mig nu och jag ska bevisa att man kan se snyggast ut i fynda plagg istället för att betala flera tusen lappar på en klänning. Snål? absolut inte är klok och sparsamt av mig bara.

Iallafall klänningen och studentmössan kan jag bocka av.
Skor kvar? Jag ha mina "sex and the city inspirerade" gladiator skor som kom idag! <3 fastän dem är cognac brun och dessutom satans höga! Jag vill nog inte förstöra dem när jag springer ut. Dem är alldeles för fina. 

Bilder på skorna få ni se snart. :)

Studentflak
är även bokad! Den är jätte charmig med en söt studentmössa på. Visst är den fin?





suget

Min mage skriker efter skräpmat! Inte för att jag är hungrig eller så men fan pizza eller hamburgare hade suttit gott. Jävla sushi som få mig att vilja äta fett och onyttigt.

Sen är det bara en person som fattas vid mitt matbord. Jocke, min kock, min matvrak, min gris och världens bästa sällskap vid matbordet. Vi båda uppskattar och älskar mat så mycket som vi uppskattar och älskar varandra. :)

fan nu lät det som att vår kärlek basera på mat! haha

Hundkött till middag?



Här står min kock i långkalsonger




Sushi är bara fint att se på och inget mer!

Idag kom mamma och Irwin hem från ett bröllop i helsingborg och dagen efter hade dem beställt sushi från en bekant. Färska och nygjorda sushi bara för oss och dem ser ju riktigt mumsigt ut. Så hungrig som jag var kunde jag faktiskt äta vad som helst... trodde jag.

Smakade på en, ja men det var rätt gott.
Smakade på två, helt okej men smaklös.
Smakade på tre, orkar inte mer.
Smakade på fyra, fan vad äcklig.

Andra gången jag ha ätit sushi. Första gången var ju knappt sushi för det var ju bara gurka. Min mage var iallafall inte belåten! 100 kr per paket dyrt! som tur fick mamma dem gratis. Ge mig riktigt mat typ a big bowl of noodle soup och gärna två.

Jävla "statusmat"



Min bror tyckte inte heller så mycket om det



Här är resten av sushi. Nästa gång ska jag bevara sushi som dem är. Äta dem gör ändå ingen nytta.




grillfest och annat kul

Igår och i natt befann jag mig hos Anna på en liten mysig fest med mysiga människor. Vi grillade på koloniet och spelade sprit brännboll vid hjortsbergskolan. Uppe på backen hör man skrickande hårdrockare/punkare som också hade en liten grillfest. treevligt.

Sedan begav vi oss till Anna för att höja upp stämningen ännu mera. Annas lägenhet är helt underbar och jag kan inte ens vänta tills jag få flytta ut och också få inreda mitt hem så som jag vill.

Kvällen innehöll mycket minglande och roliga spritlekar som fick folk att dricka upp det mesta. För här snålas det inte nej och jag hade en suvären kväll. tack tack underbara människor <3


restless...

Jag sitter och sjunger ... don't you know that love... is stronger then jesus, don't you know love can beat anyone (upprepa samma mening om och om igen. Ha nämligen bara hört refrängen på tv reklam)
.. mer än så gör jag inte förrutom att irritera Jocke på skype med min dödliga sångröst.

Imorgon blir det överraskningsfest för en kille jag inte få tala om. Vem vet han kanske få reda på det genom min blogg.. probably not. Men det ska bli mysigt. En vin flaska eller två kommer att medtas.

Annars är det fan återigen plugg och plugg som gäller!

.. sen på jakt efter en ny balklänning! På tiden nu att jag ta tag i detta för jag är fortfarande osäker på dem senaste balklänningar och jag vill inte vara osäker. Jag vill kunna se på en balklänning och säga.. WOW den ska jag ha och den ska sitta perfekt!

Men nu är det godnatt! Puss

Förresten blir det Siesta eller?





suntan


I miss my tan and my hair! Tiden man var som snyggast och brunast efter Spanien. Saknar <3






Chanel exklusiva väskor

Dessa unika väskor ha lagt en stor uppmärksamhet på Chanels runway 2009.

Helt klockrent är ordet!



Man tackar ju inte nej till hela paketet!





Halleluja!

Mina tokiga men helt underbara flickor gjorde dagens lektion till den mest roligaste lektion på länge.

Vi diskuterade först om studenten med klassen men mot slutet spårade tjejerna ur. Vi kom på en massa sjuka entré för vår student och vi asgarvade som bara den. Det är när tårar och magont är som bäst!

Det blev allt från sparkcyklar till ridande grisar. Helikopter som landar på skolans tak, vi som sjungandekör klädd i kyrkokläder och sjunger halleluja, ruschkanan från skolans tak, familjen flintas bil som vi själva få trampa på... ehm.. ja allt gick till överdrift men sjukt kul hade vi.

Jag menar vi vill inte ha tråkiga och gamla vanliga springade och hurrande entré. Varför inte göra en stor show utav det och bara få vara galen och skämma ut sig som fan. Who cares liksom för det är vi som ta studenten!

Fattar var man längtar nu bara för det!

Dagens...

Dagens outfit:
Väst - Monki
Klänning - Gina Tricot
Halsband - fick som present

Dagens humör:
CP SUR!

.. och ja här ser ni mitt klippta hår.






3 år och snart 6 månader

Obeskrivliga år. <3




Hemma!

Intervjun gick bra, faktiskt förvånansvärt bättre än vad jag trodde och som tur var jag välklädd i min svarta kavaj och oversize skjorta bara för att smälta in. Chefen hade nämligen på sig svart kostym, fin byxor och skjorta och assistenten? hon var finklädd i kjol och skjorta (om jag minns rätt). Det kändes först allt för professionellt för min del men det är kanske på tiden för mig att bli mer mognare.

Efter intervjun, en timme senare ringde dem mig. De ville att jag skulle komma tillbaka för observation och utbildningen. Jag trodde faktiskt att de aldrig skulle ringa mig och absolut inte efter en timme! Så jag är stolt och glad över mig själv. Dock måste jag tillbaka till Linköping igen för jag är nämligen hemma nu men jag ska inte dit förräns om tre veckor.

Så man ha varit stolt över sig själv och självklart förtjänar jag att få shoppa loss i den förtjusande staden Linköping. Shopping räckte inte så mycket till på grund av min låga ekonomi, tur att man ha pojkvän som skämmer ut en ibland.


hihi...

Mjölby

Hej!

Ville bara säga att jag är i Mjölby just nu, åkte nämligen dit igår tillsammans med Jocke. 6 långa timmar höll resan, 3 timmar i väntan på en annan buss i Jönköping, snacka om en tröttkörd resa.

Snart beger jag mig till Linköping på intervju. Jag hoppas på det bästa annars ska jag unna mig med nonstop shopping, sedan ska jag hitta min blivande skola.

Imorgon åker jag förmodligen hem.

Önska mig lycka till! =)

Påskhelgen

Lite bilder från helgen.





Dagens outfits

Idag såg jag och Jocke ut så här:

Min outfit:
Kavaj från Veromoda
Klänningen fyndade jag på ebay
Rayban Wayfarer solglasögon
Vita tygskor från H&M

Jockes outfit:

Chinos från H&M
Nikeskor från Stadium
Mina brillor
"Know your mushroom" t-shirt







fotofilm

Jag kan inte hitta någon bättre skådespelare än Malin och Viktor till mitt projekt. De är så otroligt söta och duktiga.
Här få ni se en titt av få bilder av olika scener som jag ha tagit och redigerat. Tanken var att det ska bli en liten "fotofilm".

Enjoy the pictures!











youarekim <3

Jag måste erkänna att påsklovet har varit så otroligt seg samtidigt ha dagarna gått så jädrans fort. Jag menar snart tar ju veckan slut och jag ha inte gjort så mycket än att ha suttit hemma och pluggat, dock ha jag fått ganska mycket gjort. Min fotofilm kommer att bli strålande efter allt jobb. Värt ett toppbetyg tycker man.

Imorgon kommer underbara Joakim. Det enda höjdpunkt och efterlängtande dag under hela lovet. Honom ha man inte sett på en hel månad och vårt distansförhållande tär hårt på mig ibland, hur ska jag kunna överleva i New York utan den här tjockisen. Jag få väl hålla mig upptagen så mycket som möjligt därborta och hålla tankarna på något annat.
Men imorgon vill jag bara ta det lugnt och myspysa med världens bästa Jocke.





Shu uemura

Min vän ha starkt rekommenderat Shu uemura ögonfransböjare för dem som ha extremt raka och känsliga ögonfransar, precis som jag. Med mitt ivriga önskan klickade jag hem denna produkt och idag fick jag den på posten! Jag kan inte vänta tills jag få testa den.

Läs mer om Shu uemura ögonfransböjare här.




jobb intervju

Igår fick jag ett samtal angående om ett jobb intervju...... nämligen i Linköping.  just nu är det ganska krångligt för mig att åka dit dessutom är jobbintervju på en tisdag. suck.. då ha man skola. I värsta fall få jag ta ledigt från skolan och åker med Jocke hem till Mjölby på måndag. Jag kommer att befinna mig i Mjölby om jag få jobbet under sommaren och även under höstterminen då jag kommer att studera i Linköping.

Det är ett jobb inom marknadsföring, mer vet jag inte. Men för mig låter det som en utmanande grej!

Frågan är om man ska åka dit bara för ett jobbintervju? men vill man ha ett jobb borde jag kanske åka dit iaf?


Ge mig!


Åh så söta. fann flera modeller på anna sui börser. Ge mig!






Numa Numa

Låten Numa numa är så pass känd att den ha nått ut i övriga delar av världen, främst i Asien.

Här få ni höra Numa numa låten på vietnamesisk version. Att jag skäms, den killen är ju gay. haha



Indonesisk numa numa var rolig!





Väx hår väx!

Jag ångrade lite att jag ha klippt mig med tanke på att det är balen snart och då vill man helst ha sitt långa hår. 10 cm av mitt hår är borta så nu är det axellångt. Jag hoppas att mitt hår växer fort fort fort! :(

Ni ska få se mitt nuvarande hår såsmåningom. Här ser ni mitt saknade hår.


Mitt fina hår, jag saknar dig.



Beslut ångest!

Jag var och testade balklänningar idag. Det fanns två som jag tyckte om. Den ena klänning är vit (inte kritvit) med andra ord såg den ut som en bröllopsklänning och den andra är röd, enkel och stilrent. Jag älskar hur den såg ut på ryggen. Jag glömde ta med mig kameran för att fota men gud jag ha beslutångest! Jag önskade att den vita kunde ha varit i någon annan färg.

Frågan är om man vill sticka ut med den fluffiga vita klänningen eller smälta in bland dem andra med en enkel röd klänning? Jag vill vara mitt emellan!
Jag googlade fram lite bilder på hur klänningar kan ser ut men jag fann inga bra bilder så jag kan konstatera att klänningar inte ser exakt ut som på bilderna men någonlunda och den röda är faktiskt mycket finare i verkligheten än på bilden.




Alltså gör det nåt om man bär vitt på balen? (A)

saturday

Vilken seg dag det ha varit eller det kändes så iallafall dock hann jag med ganska mycket ändå förrutom att festa för en gång skull. Jag ha nästan varit ute hela dan, då jag bland annat fotade, solade och köpte hem en påse full med godis. Sedan kom jag hem, seg och trött som jag var, ringde Hung mig och frågade om vi kunde hitta på något. Jag gick ner till Hung efter en seg timme, träffade på Amy och vad hade dem inte då. Jo fullt med sprit på skrivbordet. hehe

Vi gick vidare till Camie, drack vin som var väldigt sött och snackade allmänt skit. Nu är jag hemma och min mage kurrade precis på vägen hem. Så ni kan ju gissa på vad jag gör nu. Äter såklart!

Just nu äter jag pulvermos och korv direkt från grytan som jag tillagade potatismoset. Jag orkar liksom inte hålla på med en massa disk just nu. haha sen insåg jag att klockan var över 12. att jag ens orkade...


Det var så min lördag gick till.

The Mist

Filmen vi valde för idag blev The Mist. Ett råd, ser den inte. på grund av dåligt slut. Vi skulle egentligen välja en japansk skräckis men då var jag tvungen att sova över hos henne för aldrig skulle jag våga cykla hem själv. Men istället valde vi denna patetiska skräckis som inte var så speciellt läskigt. Filmen var lite spännande då och då men slutet förstördes allt.

Jag ska kortfatta handlingen. En mystisk dimma, konstiga varelser och hjärntvättade människor thats it.

Nu ska jag gå och lägga mig.... snart.

Godnatt... än så länge.


fin dag

Badminton är avbokad för min del, istället ska jag till Eva och hyra en skräckfilm. Nyligen var jag ute och fikade med Anna och Allen, sedan kom Camie och vi tog en varsin glass. Trevligt och mysigt var det med tanke på det fina vädret.

Sådana dagar borde vara flera gånger! Nu ska jag äta pho och  "webcamma" lite med jocke innan jag dra vidare. :)


Puss hej

Dagens våroutfit

Idag lyckades jag hitta min kjol som jag ha sytt om. Kjolen är från ett annat plagg på second hand. Anledningen till att jag valde plagget var på grund av det fina färger och mönster. Redan då jag köpte den fick jag en vision av hur den kan ser ut annars är plagget en lång, rak extra large kjol som väntar ivrigt på förändring.

Och med ett resårband och en symaskin var det ju inte så svårt. Jag ha flitigt börjat använda symaskinen trots att den suger. Jag ha bl.a. sytt om flera kjolar, Jockes chinos, mina jeans och andra plagg.

Men så här såg jag ut.



Godmorgon sol!

Jag älskar när solen väcker mig. Jag väcks av naturen och stiger naturligt av sängen. Denna gång utan mitt irriterande alarmklocka för en gång skull.

Man bli så fruktansvärt glad när det strålar ljus i mitt rum. Livet är så härligt just nu!

Idag är det fredag och jag hade tänkt och fota söta Malin och Viktor idag till ett projekt men det få bli imorgon då dem inte ha skola. Idag blir det förmodligen badminton och volleyboll kväll med några vänner beroende på om de har bokat lokalen och om jag inte ha så mycket annat att göra. Det få vi se ikväll.

Nu ska jag plugga som in i helvete. Mitt mål är att bli klar med mitt projektarbete och fotofilm under påsklovet. Det kan ni ger er på! Sen har jag inte så mycket kvar efter det, då kan jag pustar ut... förrutom affärsplanen och kalkylen som ska lämnas in. Men detta gör vi med gruppen. Lycka till med det säger jag bara.

Annars lyssnar jag musik från Slumdog Millionare på Spotify. Förhoppningsvis återkommer jag ikväll :) puss

M.I.A - Paper Planes





Påsklov

Mitt påsklov har börjat! Det känns som att man jämt ha lov under sista terminen, men skönt är det.

Idag har det varit en bra dag. Jag älskar vårvädret.
När jag kom hem hade vi tydligen skaffat en unik plant. Jag ha alltid velat ha en sådan och tyckte att det var as cool.

Kan ni gissa vad det är för en växt?






Buddha

Nu sitter jag i skolan alldeles själv i min grupp. Är jag förvånad? .... nej

Vad är det för mening att inte komma till skolan? Är det någon slags sjukdom som sprids runt utan att jag inte vet om? Min klass suger... skönt att nån ta detta seriös iallafall fastän det påverka mig med.

Nu har vi religion och i min grupp har vi valt buddhism, efter rasten är det diskussion mellan hinduism och buddhism. Det ska bli intressant. Buddhism is the shit ju! Inte för att jag är så himla religiös men jag kan inte komma på något bättre religion än buddhism.

Nu ska jag läsa vidare, lite om buddha. My man.






En söt buddha














Rayban Wayfarer


Mina vita solbrillor från Rayban Wayfarer har kommit!
Det blir förhoppningsvis välanvänt nu när solen strålar som mest.




Anna Sui


Underbara små söta blommiga börser och plånböcker från Anna Sui som jag föll pladask. Ett måste i mitt samlade accesoarer. Så många variationer, så många fina.... vilken ska man välja?









RSS 2.0