Londonista

Dagarna rinner förbi och inte länge till flyttar jag. Så jag bestämde mig för att skapa en ny blogg enbart om livet i London och här nedan finner ni den. Enjoy!


LONDONISTA

 

 


finally an update

Jag har forcerat mig själv med en kort uppdatering. Inte för att jag har inget att berätta utan alldeles för mycket därav vet jag inte hur jag ska starta. Men en kort sammanfattning ska ni får mina kära läsare.

Asien resa: mycket av allt. Det värsta och det bästa resan någonsin. Lärt mig mycket och vill dit igen. Vi besökte Hong Kong, Kina/Guangzhou, Vietnam/Mong Cai och Ha Long. Jobbig resa men värt vart enda bortkommen steg. Vilse är en relevant synonym för vår resa men vi kämpade och gav aldrig upp. Vi kom alltid till vår destination no matter what...

Flyttat: sambolivet är över. Sorgligt men sant. Don't take it wrong we're still together. Men jag har flyttat ut från Mjölby till Ljungby. Kommer att bo här tills jag flyttar till London.

Fyllt år: fyllt hela Black Jack på en fredag den trettonde. hade en liten födelsedagsfest hos Anna. Lyckad. fick fina presenter och underbart sällskap. Tack mina älsklingar.

Macbook pro: bland födelsedagspresenter fick jag min första Macbook Pro. Jag har aldrig fått något så stort som detta. Tack tusen gånger.

London: mitt nya liv kommer att existera i England. Jag börjar universitet slutet av sept. Folk frågar mig: hur känns det? Ärligt talat, jag vet inte. blandade känslor ibland lite lost och ibland lite exalterad. Men en ny blogg om london kommer jag att skapa! Så bloggar kommer jag fortfarande att göra =)
RSS 2.0