Feb. 27, 2010

Så skönt att få komma hem nu efter att ha slösat 12 timmar av mitt liv på ett test. På tal om hur det gick, behöver jag säga något? Jo det gick inte så bra. Det var stressigt och omgivningen gjorde det bara värre. Hungrig och sjuk var jag med men det ska jag egentligen inte skylla på. Dålig planering och dålig koncentration helt enkelt men framförallt var det svår och alla dessa akademiska föreläsningar som jag fick lyssna på gick ut genom örat. Jag kommer att faila stort. Men nu är det gjort och om jag ångrade. Jag ångrade att jag tog testet, samtidigt ångrar jag inte att jag gjorde testet. Förvirrande? Jag tror inte att det kommer att gå till någon nytta. Allt för ingenting så känner jag mig men jag vet att jag kunde ha gjort bättre. Därför är jag så arg på mig själv for not trying harder. Och andra sidan behöver jag inte längre grubbla över saken. så fan get over it. Inte hela världen Mikki. Ibland vill jag slänga mig själv i väggen.

Så var det med det, nu vill jag bara ta tåget hem till Mjölby :(screwed up friday

Jag är i Ljungby nu. Har jag saknat mitt hem? nej. Men mina vänner så klart som just nu är ute och fira Hanna som fyller år idag. Alla förutom jag. För vet ni vad? Jo jag är fast i Ljungby, vilket tar kål på mig. Jag hatar att vara bunden och rastlös, speciellt i Ljungby. Jag får panik! För en gång skull önskade jag hade körkort! Imorgon blir inte det heller bättre. Jag ska stiga upp kl. 4 imorgon! Vi åker kl. 5 till Malmö och vi måste vara där innan 8.15. Sedan ska jag sitta där i ca 5 timmar för denna toefl testet. Jag hoppas inte jag få spyattacker på vägen dit eller mitt i testet. Så nervös som jag är.

Ja och så var min screwed up friday. Hoppas ni har det bättre och önskar mig lycka till för imorgon. GIVE ME LUCK PLEASE. I really need it.
Svårt att vara 20 år

Fossan delade med sig en klockren och skön musikvideo av Mats Udds. Mina öron gillar detta.

 

Det är faktiskt svårt att vara 20 år. I mina år har man haft sina hinder och svårigheter, men något jag aldrig har upplevt så svårt är att vara 20 år. Jag säger inte att 20 år har varit värst hittills men jag säger bara förbered er till tjugoårsåldern. Det är mycket att tänka!

 

Alla tjugoåringar lyssna och njut av denna dunder låt.

 

 

 


Feb. 23, 2010 Onsdag

Mitt snor rinner. Ett tecken på förkylning eller allmänt snuvig på grund av kylan? Jag känner på mig att det är både och. Trots att jag känner mig smått förkyld vill jag inte hålla mig isolerad. Det är så fint väder ute! Så jag bestämmer mig för att åka till Norrköping och ta en fika med Jenny. Kanske kika runt lite i butiker för jag minns knappt när det senast jag var ute och shoppade. Illa. Det var så länge sen sist och jag behöver något nytt i gaderoben även om jag knappt få in något mer. Det här med att aldrig åka till Norrköping var något som min mun reagera före min hjärna. Det är klart jag vill åka till Norrköping. Staden är rätt mysigt ändå.licky lick

Did he dare? ofcourse he did ;)

Ny kategori: Love


Hide and Seek

 

This makes my get the chills.

Adorable song and tunes.

 

 

 

 

 

 


Feb. 23, 2010 Leaving the world

Idag ska jag starta morgonen med en ny bok. Lily Dahl blev utläst nyligen. Den var rätt okej, inte så upphetsad som jag hade förväntat mig. haha men sexig var den.

Boken som jag ha lånat för idag heter Leaving The World av författaren Douglas Kennedy, också känd som författaren för boken The Pursuit of Happiness. Hoppas denna är bättre och rätt tjock är boken! Jag har inte en enda tanke att sluta läsa böcker på engelska. Lite utmaning är bra för mig.

Efter denna bok är jag i jakt efter James Pattersons böcker! Jag behöver äventyr!

Jag har även lagt upp en ny kategori "Mikkis Bokhylla" nu när jag ha funnit mig själv i böckernas värld.


Feb. 22, 2010 att vakna...

Att stiga upp på morgonen när solstrålar lyser genom sovrummetsfönster till min säng är underbart. Det värmer min säng, min laka, mina kuddar och mig när Jocke inte är i närheten. Alla morgon borde vara så här oftare när jag vet att han inte ligger bredvid mig.

Imogen Heap är nu på högsta volym i min ljudsystem. Emotionellt och Fint. Så länge det är sol har jag inget emot vinter. Snö glittrar så fint! Men ibland är enough is enough. Dem flesta är nog trötta på vinter.
Strawberry Cheesecake

Vår första homemade cheesecake. Den blev god och rätt lyckad, mer lyckad som en glasstårta än själva cheesecake. Så inte riktigt exakt som jag ville ha den. Maybe better luck next time.

Receptet hittade jag här. Jag kom även på att det ska vara glasstårta/cheesecake på receptet, men SUCK!

 


Feb. 21, 2010 Kärlek


Feb. 21, 2010 my bf


Feb. 20, 2010 filmkväll

Vår första homemade cheesecake ligger i frysen. Kl. 2 kan vi börjar äta den! Jag älskar cheesecake, brukar oftast äta det när jag var i New York. saknar!

Snart blir det filmkväll. Precious. Någon som ha sett den?
Feb. 20, 2010 eksem

Jag lider av eksem och det är oehört irriterande. Hela min höger arm är jätte röd med äckliga torra runda fläckar. Hydrokortison salva funkar inte heller för den delen. suck.. hoppas det går över snart... jäkla vinter.

 

Sedan kom jag på att jag inte bara lider av eksem, utan även av frosseri! Idag åt jag så mycket att jag bokstavligen trodde att mina tarmar skulle spricka. Jag kan inte sluta äta när jag vet att jag är övermätt! Gott mat är en synd!

 


Hot Breakfast


På frukost idag fick det lov att vara ost-macka, blåbärsfil och en sexig novel om Lily Dahl.Feb. 19, 2010 Fredag

Jag behöver en extern hårddisk nu! Ni anar inte, jag har nästan 20 000 bilder på min dator. 20 000 BILDER! Helt otroligt. Helt onödigt. Helt... värdefulla. Mina precious bilder om ni skulle förvinna, vad mitt hjärta skulle såra. Så en ny hårddisk på jakt!

Även en ny bok har jag på gång. En erotisk novel. kanske less erotic men mycket sexigt enligt beskrivning. Can't wait to read it! Boken heter The Enchantment of Lily Dahl för er som undrar.

Även sökt till diverse jobb som jag fann på ams. Nåt måste jag göra under tiden jag inte gör något. Jag skrev både CV på svenska och engelska. Alltid till någon nytta. Jag börjar undrar hur många gånger jag ha skrivit CV nu. hmm..

Även en två veckors semester är väldigt behövligt! Jag och Jocke har funderat på att åka på en semester under maj-juni. Vietnam ligger högst på lista! Men ack biljetter är så dyra dit. Vi lutar även mot HongKong för att det är någorlunda billigare dit. Någon som är sugen på att åka med?
Feb. 18, 2010 webcam

 

Min gamla webcam, en billig skit från Kina. Formen är dock rolig, kroppsformad för er som undrar. Med händer fastklämd på min dataskärm. Ganska sött så jag passade på att leka lite med den.

 

Mot kvällen ska jag beger mig till Jockes föräldrar och avsluta nyåretfirande med mat. Sedan blir det återigen plugg. Inte roligt nu när man ha något annat att oroa sig för, nämligen TOEFL examination den 27 feb. suck.. jag måste göra bra ifrån mig!

 

I will... SUCCEED!

 

.. somehow'

 

 


Feb. 17, 2010

I'm back in byn utan mjöl.


Feb. 17, 2010 We Are The World 25 For Haiti

Wow...

 

Denna låt fick mig att nyligen donera på deras hemsida. Gör det ni också.

 

 


Feb. 14, 2010

Nu har man lagt på sig några kilo efter fet kebabtallrik med Eva och Julia, wiho kebab under nyår. Kanske inte det bästa valet men det var okej. Faktum åt jag och min familj en väldans god asiatisk barbecue igår, så kebab få duga för idag.

Men nu är man hemma, väntar på att Camie och resten ska komma upp till mig. Det blir en liten vänskapsreunion, det har vi varje gång när jag är hemma. mys.

Detta hade jag på mig idag med en röd sjal. En av mina gamla favoriter från H&M.Feb. 14, 2010 Happy new lunar year!

tänkte att jag behövde blogga lite för er, vill ju inte vilseleda er med "stay tuned" från mitt senaste inlägg dock var jag så pass lat igår! Men jag hade det väldans trevligt i fredags med äntligen mycket dans på Harrys. Finally, dem senaste gångerna kom jag inte så långt.

Annars hoppas jag att ni ha haft en underbar nyårsfirande! Själv har jag inget annat på huvudet idag än mat. Eva var så gullig och smsade "Gott Nytt År" till mig imorse och ville ut och fira det med mig. Så söt. Hon är inte ens asiat men jag ska träffa henne snart. Sedan få vi se om andra är tillgängliga? Jag håller på att dö i Ljungby!


anyway, GOTT NYTT ÅR MINA GULA VÄNNER OCH FÖR ER SOM OCKSÅ KÄNNER FÖR ATT HA ETT GOTT ÅR!

och glad alla hjärtans dag var det ja.

PUSSFeb. 12, 2010

Jag vill bara säga att jag är i Ljungby, kom hem igår och snart blir det utgång! Jag bloggar så fort när jag kommer hem. Eller rättare sagt imorgon.


Stay tuned!


 Feb. 10, 2010 *grawrrr*

Herregud vad det skriks däruppe! två galna kvinnor i gap på varandra. Varför allt detta bråk? Alla borde vara glada för snart är det nyår! För er som har missat detta är det nämligen asiatisk nyår, tigerns år den 14 februari och såklart för er som inte har missat är det alla hjärtans dag placerad på samma dag.

Men är man en trogen asiat lutar man mer åt det nya asiatiska året. En ganska självklarhet. Mat före chokladaskar. Lai Xi (pengar) före presenter. Tigrar före nallar. Fyrverkerier före sex, eller kanske inte. Jag menade ljus. Men ni förstår poängen. Så släng alla miranda-nallar i väggen och låt tigrarna komma fram!

Okej nu slog det i huvudet varför grannarna gapar på varandra. Det är ju trots allt snart tigerns år ;)

 

 

 

*Grrrrr*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


close-up filter 10+ del 2

Ännu mer close-up bilder på mina smycken och diverse saker.close-up filter 10+

Jag ha kommit på en idé att använda mina close-up filter på ett roliga sätt! Nämligen så här:

 

 


Feb. 9, 2010 The Weight of Silence

Efter kursen fick jag sugen på att börja läsa igen, men denna gång det ska fan i mig bara vara bra böcker. Vi besökte biblioteket i förrgår, lånade en bok på engelska. Det fick vara en novel  "The Weight of Silence". En väldigt djup och känslomässig berättelse om en flicka som inte pratar. Jag föredra sådana böcker som väcker känslor men mina första böcker på engelska har alltid varit science fiction böcker. Äventyr faller mig bäst i smak. Annars rekommendera jag denna novel. Väldigt bra skriven och strukturerad bok.


 

 

nagel dekorationer

Nagel dekorationer är så sött! Foki sött. Det är pågrund av henne jag plötslig blev sugen på att beställa dekorationer till mina naglar. Nu fundera jag på att köpa hem ett par rullar som man själv får skära bit för bit. Väldigt effektivt eller hur? eller kanske inte för er latmaskar som hellre köper färdiga skivor. haha  

Här nedan har vi "frukt rullar", det finns även andra rullar som symbolisera blommor, smilegubbar m.m.Avatar transformation

Jag provade på att omvandla mig själv till en avatar med hjälp av photoshop. Det gick ju hur bra som helst. Mindre än en timme tog det. Jag är super nöjd!

Update: Jag ändrade precis näsan :P Öronen låg lite för högt upp men inget jag orkar ändra just nu.
Feb. 7, 2010 blekfis having fun with her camera

Aldrig har man varit blekare i sitt liv...
Det första jag kommer att göra när solen kommer är att sola! Och litar på mig, jag kommer att bli brun i nolltid!

p.s. jag ha mina linser på denna bild.Feb. 7, 2010 SundayPojkvännen försöker vara nyttig idag, står och bakar pizza med massa nyttigheter på. Det blev pizza med räkor, krabbstick, skinka, isbergssallad, lök, vitlök, tomat, ost och salladsdressing. Jag fundera på att förstöra nyttigheten med en fet kebabsås. Ingen pizza utan massa sås helt enkelt!

Vid sex tiden ska Jocke börjar träna shootfighting och han vill att jag ska delta. Hell no? Han har tjatat om detta flera dagar nu. "Tänk hur häftig det skulle vara för en tjej som tränar shootfighting?" Jo sen slutar träningen med att jag kommer hem krypande, öm och blåslagen. Inte lika häftig längre va? Och slåss jag inte redan tillräcklig? Det borde han tycka.

Men det ska nog ändå bli kul... att kolla på. Sen får vi se om jag ställer upp. Tre prova-på-träningar innan man officiellt börjar delta. två timmar lång dessutom, Jag kommer dö.

Nej nu ska jag äta mer utav det goda pizza!Feb. 7, 2010 Move time

Vi har precis kollat färdig Planet 51, men Jocke somnade halva filmen. Vilken gris. Jag tyckte om filmen, ironiskt var den. Ordet "alien", varför tänker man på gröna typer med antenner? Komiskt hur vi människor tänker likadant.

 

Jag gillade iaf hur allting är bakåtvänt i filmen där dessa varelser ser människor som utomjordingar och vice versa. Det är inget jag hade funderat över men denna film fick mig precis att göra det.

 

 Feb. 6, 2010 pocky

Idag gick vi förbi thai-affären, så vi passade på att inhandla lite asiatiska matvaror. Det blev udonnudlar och Pocky. Vi ska göra något gott med udonnudlar imorgon, kanske en god soppa till med stora tigerräkor. Låter mumsigt va?
GEO Circle lens Säljes!

Jag kommer härmed att sälja ett par svarta Circle lenses. Dem är helt oanvända, nya i en oöppnad burk. Jag har nämligen två par linser, men har ingen lust eller tid att ha på mig linser längre. Därav kommer jag lägga ut dessa oanvända par på bud. Som dem flesta kanske vet, blir dina ögonpupiller inte bara helt svarta utan större än vanlig med circle lens. Dem kan användas upp till ett år. Modellen heter CK-107.

Så om någon är intresserad, kontakta mig.


SÅLD!


 

 


Feb. 5, 2010 våroutfit

slängde ihop en liten söt outfit till er

Kjolen - Gina tricot
Skorna - Din sko
Randig tröja - köpt i Vietnam
Väst - Monki

Feb. 4, 2010 Portrait

Idag lekte jag med blixten. Älskar blixt, man behöver inte ändra kontrasten ett skit.


fan vad feta läppar jag hade här urk..


Feb. 3, 2010 It's all about the soup!

Jag som hemmafru? Även om jag har upplevt hur det är att vara hemmafru under dem senaste dagarna nu, är det inget illa skulle jag säga och när jag är igång, åh ja då spelar jag en stor roll i köket. Men resten är så tråkig och tidslösande and so not me. Under min tid i köket har jag lyckats göra vietnamesisk nudelsoppa och jag är inte bara duktig utan jag faktiskt blir ännu bättre varje gång jag gör det. Jocke avgudar det dessutom! Det är som en karusell i mina smaklökar när jag äter min unika nudelsoppa.

Mina vänner, ni måste komma hit och smaka!Feb. 2, 2010 There's a Possibility

Älskar Lykke li. ogillar att låten fanns med som soundtrack i New Moon.

 

 

 

 


Feb. 2, 2010 krunegård

Krunegård kommer till Linköping den 20 feb. Jag vill, jag vill!

Och jag bryr mig inte. Jag ska klär mig som en vampyr och sjunger jag är en vampyr. Jag ska dansar taktlös och slowmotion till hela livet var ett disco.

Jag gör alltid rätt, för jag gör aldrig fel. för jag vill.Feb. 2, 2010 lördags

Grabbkväll i lördags, jag plus killar, bowling, tacos och xbox.

och jag ledde så klart. eller okej, jag kom på tredje plats, but I beat the Chienh brothers! Men jag måste säga, jag låg ganska bra till från början som ni ser ;)
Feb. 1, 2010 En kväll jag aldrig glömmer

- Har ni lärt er något nu?
- mm...
- HAR NI LÄRT ER NÅGOT?!
- jaaaa.

For your information, jag ha lärt mig att hålla undan från poliserna i Norrköping om man vill komma hem säkert.Feb. 1, 2010 dryga poliser i norrköping

För första gången i mitt liv, i en fredagskväll, i fyllan, i Norrköping, hamnade vi hos polisen.

Det som hände var onödigt misstag! Min kompis och jag skulle ta taxin hem, såg en polisbil och i nästa sekund ska jag snubblar precis framför dem! Självklart ska polisen reagera på detta och hoppade ut från bilen och var helt dryga mot oss. Först ignorerade dem mig eftersom jag inte var så full som min kompis, så dem bestämde sig för att ta in henne. Jag kunde helt enkelt inte acceptera det och började säga ifrån att detta var jävligt onödigt eftersom vi hade tänkt att ta taxin hem direkt, utan bråk or whatsoever. Sedan fick polisen nog av mitt tjat tog han fast i mig och kastade mig i bilen. Har dem inte något annat att göra än att hacka på tjejer som faktiskt är tillräckligt gammal för att kunna dricka, kände sig en aning onykter och bestämde för att åka hem utan någon jävla beskymmer? Så jag och min kompis satt där med fyra poliser i ett rum. Man kan ju undra om vi ha gjort något kriminellt eller vad är frågan om? behövs det fyra poliser för att vakta två stackars tjejer? En gammal vithårig kvinnlig polis började gapskrika mot oss. VI GÖR DETTA FÖR ATT NI INTE SKA BLI MISSHANDLAD ELLER VÅLDTAGNA PÅ GATORNA! Kul för din omtanke, men jag behöver den inte. Jag sköter gärna mitt problem och hur ska vi bli våldtagna om vi bestämde för att ta taxin hem? Hon fattar visst inte. För sen släppte dem av oss. Vad händer nu då? Vi kunde ha blivit våldtagna precis här och nu.

Men som tur hamnade vi inte så pass långt som att sitta i en fyllecell haha. Då hade jag överklagat!
Annars hade jag rolig på festen men roligheter varade inte så länge som ni ha märkt.
Nej aldrig mer Norrköping säger vi!


RSS 2.0