Hello Vietnam!

Bye Sweden.

Hello Vietnam!


Imorgon åker jag. Allting är packat och klart. Vi hörs om 4 veckor :)

Adios!
 Vietnam 2006Bild tagen av migFinally!

Äntligen ha jag fört över alla mina student och bal bilder!
Tack Camie!Canon 500D it is!

Det blev Canon 500D istället för Nikon. Igår kom paketet hem. Jag är så glad över att både min kamera och bikini från Nelly kom så fort!

Jag valde Canon 500D för att det sägs att dem ha bättre filminspelning. När jag sökte Canon 500D på Vimeo hittade jag jätte bra videoklipper filmad med Canon. Så jag föll även för filmfunktion. Men Nikon ha även filmfunktionen men inte lika bra dock ha dem andra bättre funktioner men det blev Canon iallafall. Jag hoppas att jag ha valt rätt

Filmad med Canon 500DBilder tagna med Canon 500D
Jag hoppas jag kan ta sådana fina bilder! Jag få även skaffa en hyffsat objektiv till min kamera nån dag.
R.I.P Michael Jackson

Irwin väckte mig i morse och sa "Guess who died?". Jag som var helt nyvaken svarade så klart "No?".
Irwin, "Michael Jackson".. "What! Are you serious?"och jag vaknade till.

Jag blev jätte chockad efter att ha hört nyheten så jag var bara tvungen att kolla in på nätet. Helt ofattbart! Han dog av hjärtstillstånd och blev bara 50 år gammal. Tänk alla som ha sett fram emot hans sista konsert i London. Tragiskt...

Jag kommer att hedra hans minne trots alla kaos han ha skapat i sitt liv. Jag tror och hoppas hela världen hedra honom också. Jag som växte upp med hans musik och diggade verkligen honom för att min pappa gjorde det. Detta är bara för sorgligt.

Nu ska jag nonstop lyssna på Michael Jackson på spotify.


R.I.P The legend King Of Pop Michael Jackson.

Coraline [2009]

Jag ha inte sett en bra film på länge och tycker ibland filmkvällar är så dryga på grund av hur många dåliga filmer jag ha sett på sistone. Men helgen innan hos Jocke tvingade han mig att kolla på Coraline med sin bror. Jag sa "okej" trots att jag hellre vill spela sims 3. Kent visade trailern och filmen visade vara jätte spännande så jag satt där helt förväntansfullt.

Så nu vill jag rekommendera filmen! Den är sjukt bra, en av dem bästa animerande film jag ha sett. Coraline är lite creepy och annorlunda men det gör hela handlingen bara mer spännande.

En liten kort handling
Coraline och hennes familj ha flyttat in till ett nytt hus men Coraline är inte så glad över att dem ha flyttat ut från stan och hennes vänner. Hennes föräldrar har ingen tid med henne på grund av jobbet. De sitter om dagarna och knappa på tangentbordet. Coraline är rastlös om dagarna men en dag upptäckte hon en mystisk dörr som ledde till en annat hem fast ändå lika som hennes riktiga hem fast med föräldrar som är mycket, mycket snällare. I det nya hemmet fanns det allting som gjorde Coraline lyckligare. Coraline lockas av det andra hemmet mer och mer tills den andra mamman begärde något av Coraline som var helt oacceptabelt. Nu vill Coraline bort därifrån men den andra mamma försöker hålla Coraline i det nya hemmet för evigt.


BDB

Med brist på annat vettigt fördröjde jag tiden på bilddagboken. Långtsamt bläddrade jag förbi alla mina hundratals bilder och fick flera fina flashbacks tillbaks. Det var fan ett tag sen sen jag loggade in där. Senaste bilden jag la upp var från december 2008 och första bilden jag la upp var från decemer 2006.

Men vilka minne alltså! Bara glada, oförglömliga och underbara minnen som lades upp där. Många känslor dök upp och saknaden är så stor! Jag ska aldrig ta bort min bilddagboken, den ska föralltid vara där som ett minne <3


Ny bikini!

Jag blev lite småkär i denna förtjusande aprikos-rosa bikini från Nelly.com. Så jag var ju bara tvungen att klicka hem den, hoppas bara att jag få den innan jag reser iväg!

Idag ha jag inte gjort så mycket än att ha varit och handlat med mamma och städat hamstrarnas burar. Innan det ringde Kelly mig frågade om vi kunde hitta på något. Så ja det var på tiden tycker jag. Måste spendera lite tid med vänner under sommaren för snart kommer vi inte träffas lika mycket. :(


Synd att det är dött i Mjölby (dit jag ska flytta). Jag hoppas iallafall att de kommer och besöker mig lite då va!Puss på er!
5 dagar kvar!

Om fem dagar åker jag till Vietnam med familjen. Åh och jag ha så mycket att göra innan dess. Jag hata att vara "sista-minut-människa" som mamma brukar kalla mig.  Hursomhelst så ha jag en lista på vad som ska göras och packas ner innan och inför resan.

[x] Köpa solkräm (högt skydd! Med tanke på att det är över 30 grader där.)
[ ] Besök vårdcentralen för min fot. (köttsåret från det senaste studentfesten ha inte läkt sig helt!)
[ ] Köpa systemkamera (Måste göras idag! Är fortfarande tveksam om jag ska lägga ut 9 000 kr på Canon 500D)
[x] Köpa spån och mat till hamstrarna. (Är det någon som är villig och ta hand om mina hamstrar när jag åker iväg?)
[x] Köpa godis, snacks osv. (Tror ni att det går och ta med sig pulvermos utomlands? vill inte precis bli stoppad i tullen)

Till packning:

[ ] Bikini
[ ] Solkräm
[ ] Smink & sminkborttagning (hudprodukter, hygienprodoukter osv.)
[ ] Kläder (som jag kan ge bort)
[ ] Lite annat tunna, somriga kläder
[ ] Godis, snacks osv.

... tror det var allt.

Vengaboys in my heart

Åh jag minns när jag som liten brukade sjunga alla vengaboys låtar på karaoke! Nostalgi fever!
Hihi och det bästa av allt är att jag fortarande minns alla låttexterna!
Kan man vara mer sugen på att sjunga karaoke nu! Det var fan i mig åratals sen jag gjorde det.

Vengaboys - Boom boom boom boomVengaboys - Uncle From JamaicaVengaboys - Kiss

Canon eller Nikon?

Jag ska köpa mig en systemkamera innan jag flyger till Vietnam och det är senast nästa vecka! Jag är så kass när det gäller skillnader på olika systemkameror. Måste jag köpa det dyraste för att få den bästa för mig?

Jag är en amatör och vet inte skillnad på t.ex. Canon 500D och Nikon D5000 eller Nikon D80 och D90. Ha dock läst alla informationen om vad de ha funktion osv men inget man fattar precis.

Så om någon kamera expert som råka hitta sig hit, vilken kamera tror ni kan passa mig?

Denna amatör ger max 10 000 kr för en kamera! Någon lätt att använda, dock vill jag också lära mig hur man hantera mer avancerade funktioner osv. och inte bara ha en enkel "tryck metod". Ingen idé och köpa en systemkamera då!

Så hjälp mig!
      


Midsommar

Det blev ingen stupfull midsommar för min del även om tanken hade varit det. haha men nej inte i år.

I år firade jag midsommar på en hederlig svensk vis och vad vorde då inte svensk midsommar utan sill, färskpotatis m.m. samt jordgubbar till efterrätt på en fin sommarstuga utanför byn. (och glöm inte dansa runt kuken förstås!) Jo, för mig var det första gången jag firade på detta vis! (förutom att dansa runt ja ni vet) Vi blev iallafall bjudna till Rickards sommarstuga tillsammans med hans familj men eftersom vi asiater konstigt nog inte kan äta sill blev det även mycket grillmat som vi tog med. Deras sommarstuga är väldigt liten, nästan lika liten för dvärgar eller som ett stort dockhus. Men faktum är att människor som levde under krigstiden var väldigt små på grund av undernäring och allt slit. Så ja länge ha stugan funnits och det som är ännu mer intressant är att det t.o.m. finns en historiebok kring deras förfäder som levde i det huset. Ganska häftigt. En annan häftig grej då jag fann coola antikprylar och veckorevyn från 1961. Retro!

Mumsa i sig med glass och jordgubbar är jag bäst på.Äldre modetidningar, retro of today!Det bjöds på jordubbar, glass och jordgubbsvin!Här kastar vi pil på måltavlanÄta Mat är jag bättre på!

Boom Blox

Nu när jag ha så mycket tid över, ha jag funnit en massa beroendeframkallande spel. Bland annat Boom Bloxnintendo wii! Jag ha suttit och spelat sen jag kom till Jocke och envis som jag är spelar jag ibland timmar för att klara alla äventyrer. Men mot slutet på det sista banan är det fan längre inte möjligt och skjuta ner dem förbannade skeletter. Så jag ger upp.

Annars rekommendera jag spelet som sällskapsspel. :)

Så här nördar vi framför teven.Hata SJ!

Det finns fan aldrig biljetter hem när man som mest behöver dem! Grrr...
Sen så ösregnar det. Vill fan inte åka nånstans, vill bara stanna hemma och dega i sängen. Det är vad jag vill idag!

Snälla låt mig få göra det också.


Helvete!

Jag hatar att alla planer är lovad i en och samma helg. Jag vill till Öland, alla är där, t.o.m, några av mina spanien vänner! Men varför ska det vara så svårt för mig att åka? Varför lovar jag så mycket när jag vet att jag inte kan hålla. Det är så typiskt mig!

- Hänger du med till Öland på torsdag fram till helgen?
- Ja gärna!

- Är du ledig på lördag så vi tjejer kan umgås?
- Ja men det är klart!

- Kan inte du stanna en dag till?
- Okej då, bara en dag till. (det ha gått två dagar från nu)

Istället är jag fast i Mjölby och ha fortfarande inte beställt biljetter hem. Min plan B blir troligen att (om det finns sista minuten biljett hem ikväll) beställer jag biljetten hem, åker till Öland på fredag och åker hem igen på lördag och vara med andra vänner som jag ha lovat. Fan vad jag offra mycket. Mer kan jag inte göra om det blir ändrade planer med dem andra tjejerna.

Usch vad ska jag göra?Öland 08 <3
nonsense

Idag skulle jag åka hem men en viss person ha hindrat mig dem senaste dagarna. Jag vill inte heller åka hem då jag vet att det är sista dagen vi träffas innan jag åker till Vietnam. Jag tänker inte så mycket på Vietnam, jag är varken nervös eller förväntansfullt med resan. Jag ha ingen åsikt om det.

Nu i natt beger tjejerna till Öland och jag är fast här. Men det ska inte hindra mig från att åka? Jag fundera på att ta tåg dit imorgon. Det är trots allt snart midsommar, nåt måste jag göra! Sen hade inte Janni tjatat ihjäl mig hade jag inte haft motivationen. Men jag uppskattar att hon tjatar på mig, det bevisar bara att hon bryr sig om mig. :)


Men Öland ligger i mina planer inför midsommar! (i värsta fall få jag fiska med jocke under midsommar "jockes planer")

Vi kanske ses där ;)

Puss

En helg i Mjölby

Kents student!


Sen blev det mat!

Ännu mer mat!

Gigantisk pizza!

Världens sötaste Emelie


Ja för övrigt ha helgen baserat på mycket käk. Me like <3Ännu mer studentbilder!

Nu ska jag bomba min blogg med ytterligare fler studentbilder! Jag hoppas att det inte gör nåt :)

Min utspark!


Fyfan vad vi är bra!

Min älskade familj <3Min och Hungs studentmottagningpusskalas!

En bild jag inte minns

Våra gråtstunder

Nu dansar vi loss!
Fler bilder finns på Facebook!

Tack för världens bästa dag i mitt liv!


The Sims 3

Sitter och spelar the Sims 3, riktigt kul men eftersom jag spelar det på min bärbara dator är grafiken så jävla sämst och riktigt slö, tappar jag ibland motivationen för spelet.

Notering: Skaffa en speldator.


Annars är spelet ganska beroendeframkallande så i brist på annat styr jag min sims till att leva ett liv jag vill leva, dvs. letar efter jobb och bli framgångsrik. Lite komiskt då i verkligheten sitter jag här med en böjd rygg som en nörd framför datorn och är arbetslös... haha.

Nej nu ska jag spela vidare fast på någon annan karaktär och förstör hennes liv. Mycket mer roligare! muhaha.. Sims är bäst!


Student veckan över...

Äntligen vila efter en slutkörd studentvecka! Jag ha varit på fem andra utspark och studentfester, snacka om utmattad jag blev speciellt efter min student, då bakfyllan var som värst och jag vägrade dricka något då allt smakade vodka.. usch.

Hur som helst så är jag i Mjölby hos Jocke, där vi i fredags firade Kents student. Tråkigt nog ösregnade det men annars var stämningen ganska trevligt, dock inte lika galet som mitt. hehe men maten som Jockes mamma tilllagade är alltid lika utsökt! Så jag stormtrivs annars ha jag haft det ganska fullt upp, förutom alla studentfester ha jag träffat på Jockes familj och släktingar. Annas (Jockes systers) bebis är otroligt söt, nästan så att man själv vill ha en, hihi.


Alla bilder på studenten kommer snart när jag ha fått bilderna från Camie :)puss på min fina ChristinaMat från Sandys fest

P.S Alla bilder är tagna av Karro.
För vi ha tagit studenten!

The best day of my life!

Min studentdag firades i tisdags med omätlig mycket tårar, glädje, sup, nöje, sång, dans och hurrande. Aldrig ha jag gråtit så mycket på en dag och min röst var heller inte sig lik efter tjotande på stan. Vi i klassen syntes mest och hördes mest. ITM3 vet bäst hur man fira!

Vädret kunde inte heller bli bättre och alla betydande människor var på plats. Jag kan inte mer än säga att det var lyckligaste och sorgligaste dagen i mitt liv. Jag kan inte riktigt avgöra vilken av dem som ligger högst men det är en dag jag aldrig kommer att glömma.

Tyvärr är den dag över och nu ska jag möta vuxenlivet därav arbetslösheten. Men det gör inget för snart åker jag till Vietnam med familjen och snart flyttar jag ihop med Jocke!

Jag kommer att sakna alla i klassen och jag vet vilka vänner jag kommer att behålla resten av mitt liv, ni vet vilka ni är.

Efter studenten anser jag att mitt liv börjar här och nu. Jag mot världen och världen mot mig! Nu ska Mikki fritt fram komma!

Puss på er!

P.S lite sen ute...Vårt grymma flak


MER BILDER KOMMER!


STUDENT IMORGON!

Det är helt ofattbart och helt overkligt att vi ska ta studenten imorgon! Det är verkligen imorgon och jag ha sjukt mycket och göra, men ändå tvingar jag mig själv att blogga lite för er innan den stora dagen.

Champagne frukost, klassfoto, utspringning, hurra i stan, sen är det fest hela natten lång. Det ska bli sjuk skoj oavsett om det ska regna imorgon, tänk bara hur roligt wet t-shirt party kan va! hihi Nej men nu ska jag iväg och dekorera lokalen.

Pusshej!
Kort uppdatering om skattjakt!

Jag vet att jag är sämst på att blogga! Det beror inte på bloggtorka så det kan mycket väl beror på att jag ta studenten IMORGON! Vilket innebär att tid finns inte till att blogga på ett tag, men jag ska försöka uppdatera lite snabbt om allt!

Innan den stora dagen hade vi i fredags skattjakt och jag ha aldrig haft så kul på länge! Klassen lyckades skämma ut sig totalt men det var bara positivt för ingen slog oss så vi vann, både tävlingen och bästa utkläddnad, hoho. Vi fick bl.a. göra saker som mona på rondellen, bryt dialekt på mcdonalds (det fick jag göra), äta snor från någon annan, tugga tånagel från någon annan, spola ner sitt huvud på toalettstolen... ja allt det sjuka fick Mattias ta ansvar för. Mycket poäng det! haha.. sedan var det ju andra roliga aktiviteter som sjung ihop i stan till en mcflurry och vilka gav oss inte pengarna om inte socialdemokraterna! haha.. sedan fick vi galoppera genom stan och skrika Jihaa, nypa fem okända på röven, carwasha bilen i underkläder, släpa en lastbil och en glassbil till domarn och förvånansvärt fixade vi det med ;) Som sagt vi var helt enkelt bäst!

och lite bilder ska ni minsann få se! Njut av vår vinst!
Carwash i underkläderSå här överdrivet ful var man!Världens bästa team!

Prom 09

John Bauers bal var helt underbar och sagolikt. Våran bal tog plats på Teleborg slott, riktigt kungligt må jag säga. Alla var så fina, uppklädda och ompysslade vilket gör hela balen så oehört vacker!

Balen började kl 17:00, där alla först samlades utanför slottet för att fotograferas och mingla lite med vänner och familjen. Jag hade världens bästa paparazzi med mig, Camie och Fossan. De tog minst 500 bilder ihop, oj oj och jag ha inte ens sett 80% av bilderna! Min baldejt var såklart min älskade pojkvän.

Runt kl 18:30 välkomnades personalen oss. Sedan skulle par för par går upp för slottets skyhöga och branta trappor. Tur att jag inte snubblade, det tog Sara ansvar för hörde jag hehe.

Väl inne fick vi välkomsdrink och så jävla törstiga som vi var klunkade vi snabbt i oss champagne. Inte så speciellt gott faktiskt. Sedan skulle vi hitta våra platser och lyckligt gick jag till slottets bästa plats. Där mina flickor satt såklart.

Maten serverades väldigt sent då vi höll på att svältas ihjäl och inte nog med det, maten var inte tillräckligt mycket för min del. Det serverades förrätt som var skagenröra, huvudrätt kyckling och potatismos, efterrätt Tiramisu men egentligen för att göra menyn bättre vet ni ju hur maträtterna bruka beskrivas, t.ex. Mozzarella pestofylld kycklingbröst, serveras med Italiens vinägersky och potatisbakelse. För mig var det bara kyckling och fyrkantig potatismos. Simple as that! Annars var det supergott, ville faktiskt ha mer och det fick jag. Några tjejer hällde över lite av deras mat till mig haha. Inte så oehört glamouröst, kände mig som en gris.

Efter maten var det paus, fotograferades lite till med klassen sen var det valsdans på slottet. Det var kul men jobbigt med tanke på alla feta baklänningar man råkade trampa på, sedan höjdes stämningen med DJ Musik. Dansade heeeela natten tills det blev för mycket för mina fötter. Som vanligt!

Annars vill jag tacka kvällen och alla som gjorde min dag! Tack Camie och Fossan för underbara bilder, Kelly för min vackra balfrisyr, Jocke som ställde upp, och Madde som höll balen och alla som förgyllade min kväll. tack tack!


Och bilder ska ni självklart få se! Camie om du ser detta, skicka bilderna till mig om det går (A)

 
Älskar denna bild, tack cam!Jag och min baldejtBeautiful ladies
Älskar med denna bild! Ha så många favoriter att det inte riktigt gå att sätta fingret på demWe fcking rule the castle!
Det är sjukt många bilder, så besök min facebook där finns alla bilder!


RSS 2.0