Foxtrox och Vals


Haha detta ha jag och Jocke hållt på. Roligt va det! :)Fre å lör

Igår bjöd mamma hem jobbkamrater till koloniet för hot pot. Jag och Jocke kom senare för att äta rester av maten och så mätt och belåten som vi var kunde vi knappast röra på våra feta arsle. Annars ha fredagsmys bestått av solning och lite shopping i stan. Jag införskaffade lite prylar inför balen som guldnagelack, hårnålar, hårfärg (mörkt brunt) osv. Senare mot kvällen hängde jag och Jocke med Hung och resten till Sibylla för att äta glass.

Och så var det morsdag idag. Vi firade mamma med tårta och blommor. Efter det åkte Jag och Jocke till Bolmsö och solade, tog dock inte första dopp i sjön då vattnet var iskall! Men himlans trevligt var det och minsann mycket brunare ha man blivit. Snart ska man färga sitt hår på grund av utväxt så mörkt brunt blir denna gång igen. Jag kan inte hjälpa att mitt hår blir bara ljusare synd att inte utväxten också blir ljusare...

Imorgon är det efterlängtande balen, gulliga Kelly ska fixa mitt hår så jag hoppas det bli bra annars hade jag inte tänkt att ha så överfixerad balfrisyr då lockar var det enda tanke jag hade.

Nej nu ska jag och Jocke öva lite vals och foxtrox dans från youtube. hihi önska oss lycka till.


Allt klart!

Allt skolarbete är nu klart! Jag ha ingenting kvar bara balen, skattjakten och studenten som inväntas. Det är så skönt att allt är över om det är inte något som jag ha missat.... I hope not.

Men dessa tre år ha gått så jädrans fort. Jag kommer att sakna alla dessa tre år med klassen för det ha hänt så fruktansvärt mycket, allt är minnesvärd och oförglömligt! Jag är så glad över att jag bytte skola, trots att jag fick gå om ett år men allt från det lilla minsta var värt det! Annars hade jag aldrig upplevt allt som bl.a. Osaby, Norrköping, Stockholm, Öland, SIESTA, Spanien, Marocko m.m

Mest av allt kommer jag att sakna tjejerna(ni vet vilka ni är) och självklart killarna i klassen ;) Vad vore mina gymnasieår utan er?! Jag är så glad att ni finns och så glad att jag fann er! Love you guys <3

Puss


Can't get enough shoes!

Fan nu spontant klickade jag hem ett par inspirerande gladiator skor från Sex and the city. 300 kr, det är fan i mig en fynda dock hade jag lovat Jocke och inte köpa flera skor. Men hoppas han förstår mig denna gång.

Två par skor denna månad då.

 

Oh My God!

Oh my God, Gissa vad? Min balklänning ha kommit!! och jag är hur överlycklig och hur otroligt lättnad som helst! Nu kan grubblandet över om min balklänning kommer i tid försvinna. Men det bästa av allt är min balklänning sjukt vacker,  dessutom passade den mig perfekt! förrutom att den är skit lång, så min mamma få nog fixa till det lite. Min balklänning ska egentligen vara champagne färgad men ser ut att vara mer kräm färgad. Men det funkar.

Annars är jag ååh så glad idag. Hela dan har varit bra och jag kunde inte sluta säga "Oh My God" när jag såg paketet, slet sönder den och tog snabbt på mig den.

iiiih nu längtar jag jätte mycket till balen och det är inte länge till bara 4 dagar kvar! =)


Update

Ännu ett inlägg om sen uppdatering.

Idag kom jag hem från växjö på en pubrunda med alla friskolor igår. Jag känner mig totalt skabbig och kladdigt på hela kroppen, dels på att jag luktar sprit och dels på att hela mig kropp är skriven med en permanent penna. Det gick inte heller så speciellt bra att tvätta bort bl.a. sälbajs på mitt knä.

Annars var pubrundan rätt skoj! Alla andra friskolor hade på sig baby blå och baby rosa t-shirt medan vi hade skit fula lime gröna t-shirt haha men vi syntes självklart ut mycket mer, vilket var meningen. ;)

Vi gick på 3 olika pubar och i den sista klubb samlades alla friskolor och festade loss. Som vanligt dansade man ihjäl sina fötter. Sedan ha jag funderat på att skippa sista studenfesten för det börjar bli samma sak hela tiden. Ibland orka man inte med dagen efter...

Men vi få se om det blir den sista studentfest annars har vi ju den efterlängtande balen, dock ha min balklänning inte anländit ännu :( Jag få fan panik!

Nåja, nu ska jag städa skiten ur hamstrarnas bur, det var flera veckor sen jag gjorde det. :P
 Baby G-shock

Jag insåg nyligen att jag behöver en ny klocka. En klocka som jag är tvungen att använda för den är så snygg och inte för att jag behöver ha koll på tiden.

Onödigt? Inte när jag fann Casios baby G-shock kollektion som var otroligt-heta-och-måste-ha! Baby G-shock klockor finns i alla tänkbara färger, allt från neon till pastell. Som ni ser är dem flesta av designen så 80-90-tals retro, men nu är dem tillbaka och enligt mig hetare än nånsin.

En av dessa klockor få bli mitt nästa köp när jag ha råd för billiga är dem inte.                     
          
                                                    
Älskar färgerna!


Baby G-shock love kollektion 2008
En till honom och en till henne.


Mjölby

Jag är i Mjölby just nu, hos Jocke. Skönt att få träffa honom igen. Imorgon beger vi till Linköping för att shoppa, sedan ska vi hitta en tuxedo skjorta till Jocke inför balen.

Annars ha dagen baserat på mycket mys och mat. Jag ha inte så mycket och säga och inga bilder att visa, då jag varken ha motivation eller kamera för idag. Nu ska jag socialisera med Jocke och hans familj.

puss än så länge.

Min inspirationsbok om mode

Idag ha vi haft "projektmässa" och det var verkligen ingen bra början utan rent utav frustration och stress med förberedelserna. Jag fick inte min bok utskriven i tid och hade egentligen ingen tid att häfta ihop den med spiral. Jag blev mer än 40 minuter försenad till utställningen och efter 40 minuter kom jag sist med mitt bord men till slut hann Torbjörn att fixa min inspirationsbok så att folk kunde normalt bläddra på den.

Men min inspirationsbok var egentligen inte det viktigaste på mitt projekt utan min fotofilm. Jag ville visa min fotofilm på en mac dator men när jag förde in min fotofilm på mac datorn försämrade kvalitén och eftersom det var brist på tid fick jag istället spela upp den på min bärbara dator. En stor besvikelse i och med folk gick bara förbi och var nog inte så intresserad av att kolla på min 6 minuters film i en liten skärm som ligger på ett väldigt lågt bord. Det dem mest var intresserade var just min inspirationsbok. En tjej kom till mitt bord och gjorde min dag bättre. Alla som gick förbi sa inte så mycket utan tyckte att boken var fin, men hon som kom imponerades av mitt verk och kommenterade t.o.m min uppläggning. Hon hade så många frågor som jag var så villig att svara på. Vi delade på samma intresse och pratade om allt inom mode karriären och utbildning. Bara det lilla kan göra ens dag bättre.

Bara för det lägger jag upp boken på min blogg. Observera att det bara är en inspirationsbok och ingen baserad modefakta.

Enjoy.


Projektredovisning

Om fem timmar är det efterlängtande projektredovisning! Ja ni hörde rätt. Jag ser framemot det faktiskt och att bara få det gjort och efter det finns det inte så mycket kvar!

Jag är inte ens dugg nervös trots att vi ska framhålla en mässa för hela skolan, alla lärare, föräldrar och andra inbjudande folk i skolans matsal. Alla treor ska redovisa sina projektarbeten och det ska bli kul att få se vad de ha gjort. Jag ska bl.a. visa min fotofilm och min inspirationsbok om mode.

Nej nu ska jag fixa iordning mig, äta frukost och beger mig till bussen!

Puss än så länge


Friendship

Här är min första fotofilm. Förväntar er inte så mycket av amatören fastän jag blev väldigt nöjd med det jag ha presterat fram. Det finns små små detaljer som jag ville ändra på, men det gör jag sen.

Min fotofilm heter "Friendship"och är gjord utav flera tusen stillbilder. Handlingen är om en liten flicka som är ute och handlar med sin mamma sedan tappade hon bort sin mamma och går vilse i affären tills hon träffar en liten pojke. Hon upplever en söt, oskyldig och full med roliga äventyr med pojken. En upplevelse hon alltid kommer att minnas i sin barndom.
Om ni ha märkt Victors (pojken) "plötsliga ombyte" på olika scener beror på att vi aldrig hittade hans t-shirt som han hade från början. Men jag försökte lösa problemet genom att helt enkelt ignorera det.


Men jag hoppas att ni tyckte om filmen. :)

 


Sex säljer inte längre på Eurovision!

Igår dissade jag terazza och laddade mig inför Eurovision istället. Jag vet att jag är lite sen uppdaterad men fatta vad glad jag blev när Norge vann, Island kom två och att UK slog ut Turkiet! Norge var definitivt min favorit, trots att jag hejjade på Sverige men denna gång hade hon inte lika stark framträdande som hon hade förr. Hon kunde ha sjungit låten bättre!

Iallafall Norges bidrag var underbar och charmig. Det var liksom på tiden att det fanns en låt som jag tyckte om som vann och inte sån där överskattad sexistisk ballader låt där tjejer bär minimala klänningar eller metrosexuella killar som tror att de är sexiga men ser mer eller mindre ut att vara mesiga bögar. Sex säljer inte längre på Eurovision!


Fotofilm - klar!

Min fotofilm är ju som sagt klar. Jag ska ladda upp den på youtube så fort jag ha minskat filen.
Jag vet fortfarande inte vad filmen ska heta. Jag funderade mycket på 2000 eftersom i min fotofilm innefattar det ca 2000 bilder om inte mer. Men kanske twothousands tells a story? Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, men vad säger 2000 bilder? En hel berättelse? Nja, det få vara något i den stilen.

Eller ha ni ett bra namnförslag?
Kortfattat om handligen är om två små barn som njuter av barndomen.


Studentinbjudan


Så nu har jag äntligen skickat min och Hungs studentinbjudan.
Och så här ser den ut.

Säg till om jag ha missat att dela ut min inbjudan till någon ;)
Ny header!

Jag vet inte vad jag ska tycka. Helt okej jämfört med den gamla header, men det är så typiskt mig bara. Jag ha alltid varit en sån, tröttnar lätt på saker och ting. Man måste konstant uppdateras för att hinna ifatt med mig. Jag är liksom ute och inne, svart och vitt, kallt och varmt ja och allt det dära.. hoppas ni bara förstår principen.

Iallfall ny design var det (som ni ser lite längre ner). Företagsaktig tyckte Jocke. Är det så opersonligt? "liksom hej jag heter Linn från aftonbladet och är här för att besvara era sexfrågor"

fail...

UPDATE!

Nu ändrade jag nyligen på min header igen. Lite mer personligare och enkelt kanske? eller vad tycks? ska jag byta tillbaka?

Ähh nu få det vara nog. Inte helt nöjd med båda. Jag få väl knåda ihop en riktig snygg en... när jag orkar.


Ge mig fett här och där!

Är jag så onormal eller fungera inte min kropp som den ska? Jag ha inte tränat på ett år, äter och latar som en gris men ändå går jag inte upp i vikt? Jippi är det något som jag ska hurra för? typ "thank god I'll never be fat!" knappast..  jag lider med typ som anerotiker fastän jag äter. Jag vill få fett på rumpan, låren, vaderna, armarna... tackar inte heller nej till brösten men liksom där fettet bara kan sitta fast! Och nej tack till magen, känns som att jag ha tillräckligt där.

Jag känner mig inte smal men jag är smal och jag vill inte vara smal, varken fet heller och jag vill vara normal, lite något att ta på, lite kurvor kanske. Nu blev ni förvirrad va.

Jocke säger att jag borde träna, ta tyngre vikter för att bygga muskler för muskler väger mer än fett. Det ha jag gjort innan förra sommaren och det gav ett litet resultat men sedan tappade jag motivationen.

Fan vad jag ska klaga, jag borde egentligen vara glad över hur jag ser ut. Jag menar jag behöver aldrig oroar mig att går ner i vikt eller hur? ( och det inser hon nu, fan vad patetiskt du är!)


Balmain inspire

Jag hittade ett par inspirerande Balmain skor som jag vill dö för typ. Jag fundera eller i rättare sagt MÅSTE köpa dessa par dock få jag se till att gömma skorna där mamma inte ha en chans att hitta dem, med tanke hur många skor jag ha.

Dessa par kommer att bli överskattad, precis som "Sex and the City" skorna. Men hittar man ett par för 500 lapp är ju fan rena rånet för dem och ett riktigt bra kap för mig! Jag hoppas bara att skorna är på bra kvalité, så att man inte slösar pengarna på en värdelös, lossnande nitar och kass läder.

Erfarenhet eller lön?

Jag ska fan i mig börja blogga lite trots att det ligger tusen arbete på mitt skrivbord.Som tur är det bara fredag och helgen börjar med en fin sommarkänsla, great och så ska det va.

Jag skulle iväg till Linköping idag på observationen men jag avbokade den igen och bokade in mig under juni istället. Detta är på grund av tidsbrist och mitt schema kan inte bli mer "fullbokat" som det är nu. När min mamma fick reda på att jag inte åkte till Linköping fick hon utbrott och konstant tjatar på mig om att ta jobbet när jag faktiskt efter flera funderingar inte vill jobba på ett företag där man bara tjänar provision? Det är så jag ha fastställt mig att detta jobb ger ut. Rörlig lön menas oftast att så mycket som man ha presterat fram, i detta fall kunna "sälja och marknadsföra" för att få lönen som man ha lyckas sälja? Lön är väldigt viktigt för mig, jag vill inte går i förlust och pendla upp tusenlappar på att åka fram och tillbaka bara för ett jobb som bara ger ut provision?

Jag har två val, ta jobbet som en erfarenhet eller letar efter ett annat jobb som ger ett fast lön? Erfarenhet eller lön? Åh jobbig val. Jag vill ha erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Mina intressen inkludera nämligen marknadsföring. Sen vem vet, jag kanske jobbar något inom marknadsföring i framtiden? Samtidigt vill jag få lönen som jag förtjänar, lönen som kan räcka till en resa med Jocke t.ex. Fan att det ska vara så svårt! Är sommarjobb så jävla behövlig? Jag klara mig faktiskt utan... men eftersom jag ha en mamma som ha för höga mål på mig, ger jag oftast upp bara för att slippa hennes tjat.


buzy

Sorry, jag hinner inte blogga under veckan. Jag har sjukt mycket arbete som måste lämnas in och projektarbete ska helst vara klar denna vecka. Men min fotofilm är klar, ha rapporten kvar att skriva och andra uppgifter. Sen är jag fri, åh fri som en fågel!

Men fram tills dess få ni återkomma :)


screw sunday

Jag hatar söndagar, dels på att det är måndag imorgon och dels på att Jocke åker hem idag. Helgen går alltid så jädrans fort när man är med honom.

Idag ska jag inte göra så mycket förutom att lämna Jocke på stationen och efter det ska jag fota dem sista scenerna på mitt projektarbete. Sedan ska jag tröstäta mig med mat.

Igår impuls handlade jag dessa på secondhand. 20 kr fynda!Kycklingsallad som vi gjorde igårkväll.Mammas oemotståndliga biffar/köttbullar

thank god you're here today

Älskling kom igår. Han tog solen med sig... och oturligt nog kom vinden med. 

Idag har vi fikat på ICA, vart i stan och jag fyndade en liten söt väska och plånbok på second hand. Vi checkade läget på tivoli som håller hus i ljungby under helgen. Gamla vanliga karuseller och sånt ha man vuxit ifrån.

Nyligen åt vi mammas älskade hemmagjorda biffar. Så förbannat gott är det. Jag tror inte det finns någon annan som slå hennes matlagning när det gäller biffar. Jag gjorde sås utav saftet som fanns kvar från biffarna och mums.. trodde aldrig jag skulle lyckas.

Senare mot kvällen vet jag inte vad som händer. förmodligen mycket mys puss och sånt. Det blir mycket sånt när man inte ha träffat varandra på en månad :)

Vi matcha varandra med randigt idag.
tomorrow


Imorgon kommer den här tjockisen.
Fan vad jag ska slå dig, nypa dig och hoppa på dig när du kommer för så mycket som jag ha saknat dig! Du anar inte!

Morsdag

Ni glömmer väl inte morsdag söndagen den 31 maj? Undrar vad man ska ge sin käraste mor detta år? Jag vill inte köpa något och bara ge gåvan som den är, det är så himla överskattad och opersonligt. Jag vill göra något, skapa något för det är väl ändå tanken som räknas?

Samtidigt fann jag en liten "mamma bok" som man kan lägga in foto, teckningar, ramar, illustrationer, bårder och man kan fylla in ord, poesi, dikter sedan om du ha lust kan du klippa och klistra. Det är som en liten scrapbooking med assistans, med andra ord väldigt praktiskt. 150 kr kostar boken. Den finns på bluebox och om du klickar på bilden kommer du fram till deras beställning.

Något jag kanske ska investera på till min kära mor. Hon förtjänar allt kärlek och i den här boken finns allting samlad i ett så att min mamma kan sitta och bläddra när hon känner för det. Jag vet att jag borde visa mer kärlek till henne och det beror inte på att jag inte älskar henne för jag älskar henne otroligt mycket men ibland ha jag svårt att visa det bara. Men med en bok som beskrivning om min kärlek till henne visar ändå hur mycket jag älskar henne.


David Choi - Won't Even Start.


Wonderful song! Var bara tvungen att lägga upp musikvideon!
David Choi ha alltid varit en av mina favoriter på youtube <3
Bra jobbat Wong Fu productions!Lyrics

What happened
After last summer
 when we broke up 
In September

 I haven't seen you
 Feels like a long time
 Sometimes it still hurts
 But I always get by


 I still got a piece of you under my skin
 It's always there no matter where I've been

 So if I ever see you on the street
 I'll pretend that I didn't see
 And turn my face
 No use in small talk anyways

 Because if I look into your eyes
 Then I'll have to say goodbye
 And that will break my heart So
I wont even start
no I wont even start

 I wish you luck 
And I wish it true
 Thats the best I can
do for you
 Cuz youll probably find love
 In someone new
 I have to let go
 Yeah its hard to do
 So if I run into you with your arm by his side
 Just know it'll cut me like a knife

 So if I ever see you on the street
 I'll pretend that I didn't see
 And turn my face
 No use in small talk anyways

 Because if I look into your eyes
 Then I'll have to say goodbye
 And that will break my heart so 
I wont even start 
no I wont even start


I'll be okay
I'll be okay

So if i ever see you on the street
I'll pretend that i didn't see
And turn my face
No use in small talk anyways

If i look into your eyes
then i'll have to say goodbye
and that will break my heart so 
i wont even start
oh i wont even start
no i wont even startRegn - bra för oss pollenallergiker!

Det var på tiden att det regnar. Vi som är pollenallergiker kan äntligen sniffa luft utan att få blodsprängda kliande ögon, rinnande snorkråka och jobbiga nysningar.

Idag ringde jobbet för observationen och det är redan imorgon, dock avbokade jag tiden och bokade mig in på fredag nästa vecka istället på grund av att dagarna blir alldeles för "tighta". Jag ha även frågat om lönen men hon visste inte hur lönen hanteras. Jag vill ju veta hur lönen går till! Att jag inte frågade på intervjun när jag hade chansen. Det kostar ju att åka till Mjölby OCH till Linköping. Dyr resa och jag vill veta om jobbet är värd det. Observationen är från kl. 9 till kl 17.00. En hel arbetsdag... hoppas att man står ut.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Ha precis ingen motivation att plugga idag. Det få bli en lat kväll.

Pusshej!


Uncle Jocke

Jag glömde säga att Jocke är morbror nu. Hans syster Anna födde en liten dotter för en månad sen. Emelie heter hon och är dundersöt!

och Jocke kommer att bli världens bästa morbror, I just know it!

Hur söta är inte dem?
Längtar till framtiden

26 skoldagar kvar! Knappt det, för jag ha ledigt på onsdagar och fredagar vilket innebär att jag bara gå 3 skoldagar i veckan. Sköna skoldagar det.

Jag längtar faktiskt till framtiden och det är inte många som gör det. Framtiden för andra är en skrämmande tanke men för mig hälsar framtiden ett glatt välkomnande. Jag ser mycket fram emot framtiden som fylld med nya erfarenheter, kunskaper och glädje.

Framtiden kommer inte alltid att vara ljust. Dåliga, ångestfyllda dagar kommer ibland och alla misstag man kommer att begår men det få man räkna med. Man tar tag i det, lär sig och gå vidare...

Det är lite underligt att jag ha så många positiva tankar och det kan mycket möjligt beror på att jag är en tjej med alldeles för många förhoppningar trots att det är lågkonjuktur nu när vi går ut till arbetslivet. Men det är inte arbetslivet jag längtar till utan världen. Jag mot världen och världen mot mig.
Jag vill resa, plugga utomlands, möta nya människor osv. Det är mina planer för jag vill inte etablera mig inom ett yrke som ger lön men inget nöje eller bosätta i Sverige föralltid eller gifta sig så tidigt som möjligt bara för att få ett överstökat framtid ELLER ta dagen som det kommer och ser vad framtiden tar mig (Nej, för mig funkar inte på det viset "Nothing happens without a reason!") Du påverka din framtid som du vill att framtiden ska påverka dig. Det blir som du gör det till!

Det är inte bara alla mål som jag vill uppnå i framtiden. Jag vill ha kvar alla mina närmsta vänner, familjen och pojkvännen i mitt liv. En pojkvän som jag ha nu kan jag tänka mig att leva livet ut med. Även kärleken ska inte hindra mig från att stoppa mina drömmar, det är upp till honom om han vill hänga med mig på äventyr. Dock är min pojkvän en kille som inte ha så stora mål i livet utan vill helst leva ett enkelt liv med ett fast jobb. Det är många som tänker så och det är en bra tanke, en tanke jag alltid kommer att gå tillbaks till om alla mina drömmar inte slår till.


Dyrt

Allting är så dyrt nuförtiden. Studenten, studentflak, pubrundan, balen osv. jag som ha lovat mig själv att spara till en resa med Jocke under sommaren, men nej istället fortsätter jag att slösa och inte bara på de nödvändiga saker, för jo pubrundan och hela studenten är nödvändig tycker jag. Viktigt att inte missa! Så dem är jag villig att betala för.

Men som jag ha räknat ihop ska allting kostar 1750 kr som jag ska knåda ihop denna vecka typ.
Studentflak - ca 300 kr
Balen - 1300 kr med partner
Pubrundan - 250 kr

Jag lever bara på studiebidrag och ingen i min familj sponsra mig fastän jag inte heller frågar så ofta. Kanske på tiden att jag ringer pappa?


Saknaden är stor

Idag valde jag att stanna hemma istället för att gå ut och festa. Det få vara nog med festande på ett tag... just nu iallafall efter valborgskväll.

Jag ha solat, svettat och blivit solbränd. I like it. Jag ska bli så brun som jag var i Spanien om inte brunare! Saknaden i Spanien är så stor, speciellt alla vänner som jag ha lärt känna. Jag älskar dem och kärleken är obeskrivligt stor. Jag ha läst alla mina gamla inlägg om Spanien och kollat igenom nästan alla bilder. Jag vill verkligen tillbaka och jag vill träffa allihopa!

Här kan ni läsa alla mina gamla inlägg om min bästa äventyr i Spanien.
tampong är bra för näsblod

Viktor kom fram till mig idag, höll upp en tampong som han hittade på mitt skrivbord och frågade.
- Mikki, vad är detta för något?
- Haha, ja du... det är när du ha mens. alltså du blöder ska du stoppa in den då.
- Jaha.. är det bra för näsblod då?
- Haha ehm... jo det kan funka.

Viktor är min granne och är så söt.

Valborg och Campuslivet

Campuslivet är helt underbar, kanske inte allt för underbar att stiga upp varje morgon med en bakisfylla som jag nu ha insett. Men jag gillar campuslivet! Igår på valborg blev det mycket vin (för mig), dennis korvar på grillen och mycket mycket sol. Sen få vi inte glömma bort alla dessa hundar som jag föll för. Som ni vet är jag egentligen rädd för hundar, alla sorters hundar. Men nu tror jag att min fobi är borta. Efter ett par klunkande vin vågade jag röra dem, pussa dem, krama om dem osv. kanske var det bara vin som vann över min fobi och inte min självkänsla?

Hursomhelst så bjuder jag på lite campus bilder, det är mer intressantare. :)Mer än så här vågade jag inte först vara nära hunden.Mina älsklingar <3Peppe, Emelie och okändEmmes hund och jag, så söt så.Folk på ängenCutie couple!Sen blev jag så kär i King, Chelsea, Atlas (obs.hunden har tre namn)


Var är du?!

Nu är jag hemma hos Johanna efter en vimsig fast kul kväll med ja fulla människor såklart. Vad mer förväntar man sig under valborg? Stan var inte lika kul som man hade förväntat sig trots att jag ville in på stenladan. Men det blev som det blev och nu är jag här utan kvinnan i huset!

Jag är jätte orolig efter i natt då Johanna tog ut hunden för en promenad och hon ha inte kommit tillbaks förrens nu! Hon ha båda sina nycklar och mobilen hemma. Vad ska jag göra? Jag fick liksom panik för en stund innan och gick ut bara för att se om hon var i närheten.Var kan hon vara?! Jag hoppas ingen ha kidnappat henne, fy att jag ens ha den tanke! Jag ha inte kunnat sova och vågar inte plinga på hos grannen Peppe. Det enda jag kan göra nu är att vänta?

Johanna kom hem nuuuuuuuuu!

UPDATE:
Vid kl. 9 plingades stenhårt på dörren. Det måste vara Johanna tänkte jag. Öppnade dörren och framför mig stod fyra fulla killar och frågade efter Johanna. Jag blev helt förvirrad och sa "Nej, jag undrar detsamma!" Sen hopp kom Johanna mellan killarna. Haha den bruden alltså så jag kunde inte bli arg på henne. Nu var hon iallafall hemma och säker. Killarna var ifrån Eskilstuna. Påminner mig om gamla vänner därifrån, på grund av dialekten. Man kan inte bara älska deras sköna dialekt.

Efter att ha träffat dem begav jag och Johanna hemåt.

RSS 2.0