Nov. 5, 2009 Torsdag

3 timmar i Wayne's cafe med Helene idag och vi har varit så flitiga med pluggandet inför tentan, trots att den sista stunden bestod mest av tjejsnack.

Sophia har förresten beställt biobiljetter till oss. Gissa vad det är för film jag är tvungen att se nu? haha Twilight the new moon. nääheee? Jo har nämligen lovat en kompis till obsession of twilight för ett bra tag sen, så kan därför inte backa undan nu! Men jag ser mest framemot att umgås med tjejerna än att ser the new moon. Än en gång tycker jag att den är överskattad men vem vet den är kanske bättre än den första och den första var inte så pjåkig. Däremot hade jag hellre föredragit en animerat film som UP på 3d även om jag redan ha sett den på datorn.

Men har för övrigt ha jag haft en bra dag fast det värsta är att det fortfarande snöar dock smälter det bort lika fort som det faller ner. Lika bra det. Nu inväntas mat och tvätt, men först mat det är viktigast.

Detta är vad som ska ätas, från gårdagens mat. mums..
vårrullar, räkor, risnudlar och fisksås.



Kommentarer
Postat av: Jenny

"Gissa vad det är för film jag är tvungen att se nu? haha Twilight the new moon. nääheee? Jo har nämligen lovat en kompis till obsession of twilight för ett bra tag sen, så kan därför inte backa undan nu!" Får dåligt samvete när du säger så :( känns som att jag tvingar dig! jag skulle inte bli arg om du sa nej vetdu! ^

2009-11-06 @ 15:42:59
URL: http://bittertruth.blogg.se/
Postat av: T S U K I I ♥

haha, vi delar samma åsikt om twilight.. usch, men äh. många saker som borde uppskattas är snarare underskattat, och saker som inte borde uppskattas så mkt är otroligt överskattat, vad är det som händer haha.

2009-11-06 @ 22:08:22
URL: http://tsukii.net.tc
Postat av: nadja luong

mums dt ser ut,,saknar min mammmas mat när man ser det där..

2009-11-06 @ 23:57:13
URL: http://pluttennadii.blogg.se/
Postat av: Jenny

Bra! För du kan ALLTID vara ärlig mot mig! Jag blir inte sur av mig när folk är ärliga! Bara så du vet =) ^

2009-11-07 @ 11:46:49
URL: http://bittertruth.blogg.se/
Postat av: Jenny

Bra! För du kan ALLTID vara ärlig mot mig! Jag blir inte sur av mig när folk är ärliga! Bara så du vet =) ^

2009-11-07 @ 11:46:51
URL: http://bittertruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0