Collection of my close up pictureJag ska ta och börja med Close Up bilder nån dag igen :)

Foto & Redigering: Mikki PhamKommentarer
Postat av: t a k a i ♥

åh så fina <3

2010-05-29 @ 18:36:05
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Har just nu en veckansbloggtävling på bloggen och jag undrar pm du har lust att vara med och tävla? :) Den avslutas imorgon(söndag)kväll och det enda du behöver göra är att skriva en kommentar i inlägget! :) KRAM!

Postat av: KATTIS!

vad kul att du gillade min blogg :) och tur att du lämnade en kommentar så att jag kunde hitta din! fantastiska bilder!!

2010-05-29 @ 20:28:44
URL: http://kattistestad.blogg.se/
Postat av: Sookiii Sok

Hej sötnos!

Men det är helt okej, jag kan också vara så ibland. Men det spelar ingen roll så länge man får svar:)!Haha jag hatar verkligen dansa framför kameran och sen lägga upp det hmm man vet aldrig vilka skumma typer som ser det-_- haha nej skojar bara. Men ja kanske vi får se. Jag är inte så duktig med video och allt det här:P kan se vad jag kan göra. Det blir kanske bäst att ta det på ngn disco;) eller så får du komma på träningsdagarna!Ja det beror på hur mkt tid jag har:P om jag har mkt prov och så kan det vara en dag i veckan bara. Men annars försöker jag få in så mkt som möjligt på kvällarna t.ex. Kanske 3 dagar:) men under sommaren ska det bli massor med dans(A) lala haha!!

Hiphop lyrical är det jag hör hemma bäst. Men aldrig fel och kunna lite blandat;) vad föredrar du??Ha det bäst!!Puss o kjamis// Sookii

2010-05-29 @ 23:43:54
URL: http://sookiiisok.blogg.se/
Postat av: Christina

Fint :)

2010-05-31 @ 21:22:13
URL: http://christinarooth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0